Iskreno, ja sam mislio da je u gorem stanju. Isto tako mislim da su cifre koje su spomenute ipak malo prejake, pogotovo ako sam radis i sa ekipom nekom.
Pa upravo to što nije rastamburan do kraja - ni ne znamo kako izgleda. Po mome... Kad se skinu blatobrani i ''pročačka'' po nastavku ''A stupa'' prednjeg koša, kad se otvore pragovi i slična ''oku nevidljiva mjesta'' - tek će se onda pokazati pravo stanje.
I da ti frend limar to odradi, potrebno je barem nekoliko žestokih ''samo ti mečku radim'' dana posla. Neki iole limar koji bi se oko Toga zezao neće to ni pipnuti ispd 2000-3000-4000kn.
Dodaj na tu cifru SAMO materijal za lakiranje i pripremu (od temeljnih premaza, preko dihta varova, pa do Kita, šprickita, filera i laka, potrošnog materijala, komore...) dobiješ 4000-5000-7000kn dok kažeš ''gedora 17''. Može se i kojekakvim ''prečicama'' tipa ''ne treba filer, dobar je i špric kit na vodu 1200'' ili ''ne treba pet Kila špric Kita, dovoljno je Kila i pol'' ili pak ''ne treba komora, samo pod smokvom u hladu odmah rano izjutra dok nema muha toliko''...
Ja samo prijateljski napominjem da od ovog stanja pa do stanja ''đir i kavica po Jarunu'' - treba 10-15 Milja kuna pa da ti je Isus Krist frend.

Bez da ideš čačkati oko mehanike tipa ''malo tap'', ''malo kočnice'', ''malo ovjes'', ... ''Malo osvježiti makinu kod bošiste...''.