Autor Tema: mećava sa jaruna,oldskuler no.2 !  (Posjeta: 34996 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline romyo

Odg: mećava sa jaruna,oldskuler no.2 !
« Odgovori #150 : 09 Ožujka, 2016, 14:31:02 »
Gledam ga i ja već ohoho vremena, što reć pametna ....

Weco, sretno !  :thmbup:

Offline wecomakina

« Odgovori #151 : 09 Ožujka, 2016, 14:47:00 »
Ma rastavlja se sve frikonom ne brigaj ide i motor i getriba i sve ide van farbamo ga penzlom i sve bu to cakum pakum do ljeta obecajem da se vozim u top sredjenom merdjanu dugo nisam gustao u nekoj krami tako da se bacamo na glavu :D

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Offline bubuleja

« Odgovori #152 : 09 Ožujka, 2016, 15:43:25 »
Treba love i za tekucinu za stakla..tako da pustimo sad koliko ce kostat..puno ce kostat tu nema sumnje...ali kako to odradit pametno i dobro.. citaj kvalitetno ee to je vec nesto sto kod ovakve limarije zahtjeva umijece vecih razmjera..keep us posted!

Ko radi limariju?
Adio mare

Offline mario3007

• Oldschool rookie
« Odgovori #153 : 09 Ožujka, 2016, 16:13:17 »
Weco, svaka čast na poduhvatu, to će biti super, i jebi ga, kad usfali novaca, stat ćeš pa kad skupiš opet dalje, ali onda stvarno imaš auto da se usereš. jbga, kad se samo sjetim kolkosam love spiakao na krparenje umjesto da sam napravio sve kak spada...

Offline krunok

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: w115
« Odgovori #154 : 09 Ožujka, 2016, 17:54:06 »
sretno sa "projekticem", slozi ga sto prije da imam s kim đir sa minikama po jarunu napravit :D

Offline Zvonimir1985

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: švabe, talijan, englez te pokoji japanezer
« Odgovori #155 : 09 Ožujka, 2016, 18:12:41 »
Iskreno, ja sam mislio da je u gorem stanju. Isto tako mislim da su cifre koje su spomenute ipak malo prejake, pogotovo ako sam radis i sa ekipom nekom. Ako nesto usfali od dijelova, javi, imam covjeka sa hrpom dobrih stvari za nase aute i kaj je najbolje, pozna ih u dusu i voli ih mozda i preveć!
U svakom slucaju sretno i jedva cekam nastavak!

Offline wecomakina

« Odgovori #156 : 10 Ožujka, 2016, 08:25:09 »
Bubuleja nasao sam odlicnog limara koji ima najbitnije volje i znanja,a nesto cemo sami pokusat da se uštedi nesto peneza...kruno za djir oko jaruna sam uvijek to nema sumnje :),zvone trebat ce mi dobar bošist jer mislim da je pumpa u banani žežčoj :D

Offline wecomakina

« Odgovori #157 : 10 Ožujka, 2016, 08:25:49 »
Mario jesi mi narucio adjustere za bubu :D??

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #158 : 10 Ožujka, 2016, 08:46:39 »
Iskreno, ja sam mislio da je u gorem stanju. Isto tako mislim da su cifre koje su spomenute ipak malo prejake, pogotovo ako sam radis i sa ekipom nekom.

Pa upravo to što nije rastamburan do kraja - ni ne znamo kako izgleda. Po mome... Kad se skinu blatobrani i ''pročačka'' po nastavku ''A stupa'' prednjeg koša, kad se otvore pragovi i slična ''oku nevidljiva mjesta'' - tek će se onda pokazati pravo stanje.
I da ti frend limar to odradi, potrebno je barem nekoliko žestokih ''samo ti mečku radim'' dana posla. Neki iole limar koji bi se oko Toga zezao neće to ni pipnuti ispd 2000-3000-4000kn.
Dodaj na tu cifru SAMO materijal za lakiranje i pripremu (od temeljnih premaza, preko dihta varova, pa do Kita, šprickita, filera i laka, potrošnog materijala, komore...) dobiješ 4000-5000-7000kn dok kažeš ''gedora 17''. Može se i kojekakvim ''prečicama'' tipa ''ne treba filer, dobar je i špric kit na vodu 1200'' ili ''ne treba pet Kila špric Kita, dovoljno je Kila i pol'' ili pak ''ne treba komora, samo pod smokvom u hladu odmah rano izjutra dok nema muha toliko''...
Ja samo prijateljski napominjem da od ovog stanja pa do stanja ''đir i kavica po Jarunu'' - treba 10-15 Milja kuna pa da ti je Isus Krist frend.  :dntknw:
Bez da ideš čačkati oko mehanike tipa ''malo tap'', ''malo kočnice'', ''malo ovjes'', ... ''Malo osvježiti makinu kod bošiste...''.
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline studentt

« Odgovori #159 : 10 Ožujka, 2016, 09:45:45 »
a gdje su crijeva,kocnice interijer
frik malo si rekao,kao sti si prije rekao 20 ko dobar dan,nece ga okrpiti
zelim da ga vrati na cestu,ali ima posla

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #160 : 10 Ožujka, 2016, 10:45:41 »
U uređenje interijera nisam ulazio jer, koliko se vidjelo po prijašnjim fotkama - interijer je bio sasvim super.  :thmbup:
U neku ''restauraciju mehanike'' također nisam ulazio jer - Weco ju je već vozikao i mehanika je, Osim što nije ''u cvijetu mladosti'' - ispravna.
Moja ''kalkulejšn'' se odnosila čisto na limariju-pituriju-vratiti na cestu i to uz oho hooo hooo svoga Rada. Poznavajući Wecu i ekipu koja ga okružuje - zato i jesam napomenuo ''uz milion sati vlastitih rukica'' i ''ruka ruku mije'' prijateljskih dogovora.
Ipak je to skoro 5 banki star Auto... Još ako ga je netko prije tebe skrpario - to ti je da sjedneš i zaplačeš ako svjesno nisi ušao u takav posao.  :dntknw:
Kažem još jednom... Nisam hejter... Prvi Weci plaćam kavu na Jarunu.  :drinks:  :friends:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #161 : 10 Ožujka, 2016, 11:07:17 »
Ja samo prijateljski napominjem da od ovog stanja pa do stanja ''đir i kavica po Jarunu'' - treba 10-15 Milja kuna pa da ti je Isus Krist frend.

Frik,ti si mnogo lood frajer :rofl: :lol:
Jel znas da ima
Kojekakvih duhovnijeh zajednica tipa "Krist-moj prijatelj" i kaj sad ako je kolega clan te zajednice i slozi mecavu za badava skoro?
 :biggrin:
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline Darjan

« Odgovori #162 : 10 Ožujka, 2016, 11:21:31 »
Pa samo lakiranje koje donekle izgleda konkretno košta cca 1000€, a gdje je limarija i sve ostale sitnice. A na svježe lakiran auto glupo je vraćati ruzinave dijelove, iskrivljene lajsne, ispucale kedere i jasno je zašto cijena dobrog slaganja auta skače u nebo.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #163 : 10 Ožujka, 2016, 11:42:38 »
Darjan - touché.  :thmbup:  :drinks:

Boresky... Znam da postoje mnoge vjerske zajednice. Evo, iz prve ruke - ''Jehovini svjedoci''. Ako odmah izfiltriramo one predrasude ''Dosadnjakovići koji ti zvone na vrata i ne možeš ich se riješiti'' - sama zajednica funkcionira vrlo fer i korektno.  :thmbup: Za svaku pohvalu.  :thank_you2:  :hi: Čisto za primjer... Radi se kuća - svi iz zajednice si međusobno pomažu. Ovaj je zidar, ovaj je intstalater... Ovaj je tesar... Ovaj postavlja knauf... I da vidiš kako se kuća sredi dok kažeš ''keks''. Svaka čast. Danas ti meni pomogneš, sutra ja tebi.  :drinks:  :friends:
Što se meine tiče - neka i to bude spika sa Wecom. Neka ''Udruga duša Kristova Gospodinova i Sv.Terezije'' u kojoj bi bi bili mahom povratnici iz Njemačke koji su radili u Stuttgartu u Mercedes servisu i tvornici i - voila... Niiiiko sretniji od mene. ja Weci platim kavu... On meni preda one tablice iz bunkera Koje vozi već dve godine i to je to.  :yahoo:  ;D

Offline mario3007

• Oldschool rookie
« Odgovori #164 : 10 Ožujka, 2016, 12:31:15 »
Mario jesi mi narucio adjustere za bubu :D??

Šta si ti još uvijek bubaš :P