Ne znam da li su Talijanske autoceste opremljene kamerama spojenim na računala sa programom za prepoznavanje registarskih pločica i podataka o vozilu na pojedinim punktovima i dionicama autoceste, pa računalo automatski izbaci na crvenu listu vozilo kojem je istekla registracija ili je odjavljeno, a prometuje, pa centrala policije šalje interventno vozilo za presretanje takvog vozila.
E sada da li su toliko dobro opremljene autoceste i kontrola u Italiji danas ne znam, ali ako nisu, u budućnosti će sigurno tako biti jer kod nas policija ima takva opremljena vozila s kamerama barem već 10ak godina s kojima povremeno kontrolira promet na pojedinim dionicama. Zato velim da je ziheraškije da ti vlasnik da ključeve da se dopeljaš do RH granice u Sloveniju sa važećim registarskim pločicama, a dalje na šlepu, samo problem je opet vraćati se u Italiju vratiti pločice, pa opet nazad do Slovenije, izgubit ćeš još jedan dan i lovu, Još ako ideš na jug Italije, izgubit ćeš 2 dana dodatno.
Jedino ako hoćeš potpuno legalno voziti tuđi auto, da odete do notara da ti da punomoć da voziš tuđi auto, onda ti nitko ne može ništa, makar meni je to život pod staklenim zvonom i gubi se svaka čar šverca i avanturizma, a vjerojatnost da te zaustave i kontroliraju je mala.