Autor Tema: Skoda 110r 1977. god.  (Posjeta: 199007 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline cake

• Antique Member
Odg: Skoda 110r 1977. god.
« Odgovori #105 : 20 Siječnja, 2014, 18:18:45 »
Narancasta! Mozda san subjektivan zbog trenutne opcinjenosti s tom bojom :D
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline taxi80

« Odgovori #106 : 20 Siječnja, 2014, 18:29:55 »

narančasta mi je najdraža(pod utjecajem ove zagrebačke),crvena je krasila naslovnicu Automagazina koji sam nedavno listao i efektno zgleda,a i zelena mi je bila ok...(ne znam kaje s onima u zraku na Sisačkoj sesti ;D
smeđa definitivno ne :nono:
opel kadett d

Offline bubuleja

« Odgovori #107 : 20 Siječnja, 2014, 18:39:41 »
Narancasta! Mozda san subjektivan zbog trenutne opcinjenosti s tom bojom :D
..nije bitan razlog tvoje opčinjenosti...ali moram ti nostradamuski priopčiti da je narančasta boja boja koja je trenutno a i ne samo trenutno nego nadolazi u jebenom valu kao...da pogodio si...TREND!!   :koo-koo:
Adio mare

Offline vinc

« Odgovori #108 : 20 Siječnja, 2014, 18:51:32 »
krvavo pikava crvena
prljavo bijela
smedja ali metalic smedja nijansa cokolade nesto kao novi renault senic ili dacia duster
ili nesto pastelno to uvijek prolazi dobro na ovom mirnom autu:narandjasta,zelenkasta ona tirkizna ta prljavo bijela mi je mrak...

(u nju ide i moj kadett)
Panta Rei

Offline bubuleja

« Odgovori #109 : 20 Siječnja, 2014, 18:51:34 »
Ovako! Dobro razmisli prije rokanja boje ali moj savjet ti je definitivno kontra narančaste ili crvene(pa svaki drugi auto je u toj boji -OLDSCHOOL auto barem tu....Ja bi lupio ovo i bila bi baš baš...the ŠKODILAK from the PAst...neznam koje si godište ali ovakve su đirale po rijeci nekad ..prije 30 g

ili ovo...

u svakom slučaju sretno!!

Adio mare

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #110 : 20 Siječnja, 2014, 19:52:39 »
Ne znam ni koje si ti godište, tamo neki Bubulejac  :)) i u koju si školu išao  :)) :)) ali da, imaš prvo... TAKVE su se vozile po Rijeci tamo prije 30-ak godina, ali su vozači TKVIH sanjali da imaju ''prave trkače Škode'' kad su se naganjali od Neptuna do Milde Sorte preko ''Kluba 33''.  :))
Po meni - ovakav auto zaslužuje specijalni tretman jer...
Em je izabran ''k'o prstom u pekmez''  :yes2: :yes2: od silnih drugih autiju koji su se isto mogli srediti da budu ''oltajmeri'', em NIJE skrpana u maniri ''leva leva, drž' ne daj, ala do-bro je to, ne rabi to tako delat...''  :thmbup:
Ova smeđa boja koja joj je originalna, eeeveeentualno se poigrati ''mrvu lijevo, mrvo desno'' što se nijanse tiče i to spomenutoj tehnici lakiranja ce rezultirati autom koji će UVIJEK mamiti poglede i biti UVIJEK ''u trendu'' jer ta boja nema ''vremenski hir''.
Pogledajte građevine nove - bez da imalo razmišljaš skužiš koje su se kuće, zgrade i hale radile u zadnjih 5-6 godina. Sve i jedna je ''moderna'' jer su u ''sivo-nešto'' kombinaciji boja. Cvrno-sivo, bordo-sivo, žuto-sivo sivo-sivlje... Bla bla... To je danas in i to je danas cool i moderno. Pitanje je što će biti za deset godina kad će ta ''oku ugodna'' i moderna nijansa postati - demode i izlizana fora koju možeš vidjeti na svakom koraku.
Crveni auto tu, crveni tamo... Naranđasti tu, tamo.. pastelni ovakav, pasteli onakav...
IMAŠ JEDINSTVENI AUTO koji ima bezvremensku liniju i karizmu, karizmu koja se vuče stotinu godina u nazad i koji nosi ime koje se povezuje sa vrhunskom kvalitetom materijala i metalurške obrade i upravo zato i zaslužuje da i dalje bude JEDINSTVEN i da plini pažnju, ako ne jedinstvenošću, a tada bar ''neuniformiranošću''...
Onom ''kao pod staklom'' tehnikom lakiranja i to tvornički smeđa (plus minus tu negdje), sa prljavo bijelim kontrastom, tipa ove ''pruge'' ili ''linije'' sa CRNIM slovima originalnog fonta Škoda i to će biti BOOOOMBOOOONČIIIIĆ i dajem ruku u vatru da kad ju vidi neki Čeh ili bilo tko tko se ne pali na nove plastičnjake da će se okrenuti, zastati i slikati auto.
Da - bit' će ti ''drekasta'' i možda ti neće ''sjesti na prvu'' ali svatko tko ju vidi neće ostati ravnodušan i takva će ti ostati ZUVIJEK... Interesantna i oku privlačna.
I kad budeš skužio da ti ni nakon pet-šest godina auto nije dosadio, a da ti svako malo netko slika auto i da te pamte po autu i auto po tebi i gdje su je vidjeli onda ćeš sam sebi reći ''To je to... Fakat smo prošli puno toga...  :drinks: :drinks: ''
I onda, zahvaljući ''prst debelom laku'' - auto u jednom vikendu rastaviš propoliraš i sastaviš nazad i - imaš opet auto za koji ti kažu:
''mmmMMmmm  :thmbup: :thmbup:  :shok: :shok: :shok: Is das neeeueee?''
Ti im samo odmahni rukom, izvadiš bocu 3M profipolirke i kažeš:

:cool: :cool: :cool: :cool:

''Neeeeee...  :don-t_mention: :don-t_mention: :don-t_mention: :don-t_mention:  Sam pa j' prooooostě hoooodně dobře leššššštěná...''  :cool: :cool: :cool:

Eto, to je neko moje mišljenje.
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline bubuleja

« Odgovori #111 : 20 Siječnja, 2014, 19:54:54 »
Bože daj mi snage....
Adio mare

Offline studentt

« Odgovori #112 : 20 Siječnja, 2014, 20:05:58 »
Bože daj mi snage....
potpisujem

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #113 : 20 Siječnja, 2014, 20:11:34 »
Bože daj miiiii ssss-naaaAaAAAageeeEeEeee....

...sveeetaaaa ljuUuubaaaviiii....  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

I onda ide onaj vrisak kojeg ne mogu napisati, ali zvuči kao kad mami hijeni otmeš mladunče...

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline romyo

« Odgovori #114 : 21 Siječnja, 2014, 00:31:15 »
Izvana BIJELO, iznutra CRVENO.

Mislim da bi to bilo - to.
Naravno, samo moj prijedlog.

Ma koju god da stavis to ce biti pogodak....  :hi:

Orjent se voli od malih nogu ....  ;D

Offline OLD WEBER

« Odgovori #115 : 21 Siječnja, 2014, 00:59:52 »
 :download: :download: :download: B I J E L A  !!!! :hi: Na bijelu možeš kombinirat svašta :thmbup:
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline cake

• Antique Member
« Odgovori #116 : 21 Siječnja, 2014, 01:01:42 »

..nije bitan razlog tvoje opčinjenosti...ali moram ti nostradamuski priopčiti da je narančasta boja boja koja je trenutno a i ne samo trenutno nego nadolazi u jebenom valu kao...da pogodio si...TREND!!   :koo-koo:
Ma znan al kombi mi je vec 30 godina u toj boji a sta ga vise gledan vise mi je napet :D
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline romyo

« Odgovori #117 : 21 Siječnja, 2014, 01:16:31 »
:download: :download: :download: B I J E L A  !!!! :hi: Na bijelu možeš kombinirat svašta :thmbup:

Aha, o tome govorim....
Pa cak joj i stavis prednju haubu u Mystic black,
nakon par mjeseci prepituras u bijelo i nije neki trosak, i gubitak vremena.

Crveni skaj u unutrasnjosti podigne bijeli auto u nebesa.
Znali su to talijani iskombinirati kao nitko nikad.

I to je naljepsa ona obicna bijela, sto je starija ekipa zove 01.
Krom itekako dolazi do izrazaja na bijelome autu, mozda i najvise.

Ali neka vlasnik Skode odluci sam, to su sad slatke muke.

Offline Darjan

« Odgovori #118 : 21 Siječnja, 2014, 14:20:08 »
krvavo pikava crvena
prljavo bijela
smedja ali metalic smedja nijansa cokolade nesto kao novi renault senic ili dacia duster
ili nesto pastelno to uvijek prolazi dobro na ovom mirnom autu:narandjasta,zelenkasta ona tirkizna ta prljavo bijela mi je mrak...

(u nju ide i moj kadett)
Never frown with golden brown...

Marrakesh Brown od BMWa mi je osobno jedna od top smeđih boja, ali isto tako ne stoji svakome autu. Na serijskom autu mi djeluje totalno monotono, dok na stance-anu Kocku s gornje fotografije sjeda k'o budali šamar.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #119 : 21 Siječnja, 2014, 15:48:57 »
 :bravoo: :bravoo: :bravoo:

B R A V O    C A R E !!!!

:bravoo:  :bravoo:  :bravoo:

Uuupravo o tome pričam... Da je ''čudna'' boja - bome je čudna i mnoge prvo podsjeti na otvrenu septičku  :)) :))
Ali kao što kažeš... Ne stoji na svakom autu, ali onome kojem stoji - JEBENO STOJI.  :lickMe2: :lickMe2:  :perfeto: :perfeto:

I naravno... Kad si već ''počeo''... Ja bi svaku vožnju i svaki izlazak iz garaže započeo sa:

Golden brown texture like sun
 Lays me down with my might she runs
 Throughout the night
 No need to fight
 Never a frown with golden brown

Every time just like the last
 On her ship tied to the mast
 To distant lands
 Takes both my hands

Golden brown finer temptress
 Through the ages she's heading west
 From far away
 Stays for a day

Never a frown
 With golden brown
 Never a frown
 With golden brown

:whistle2: :whistle2: :whistle2: :whistle2:

I prst u uvo i boli te đolifrk za sve ...  :whistle2: :whistle2: :whistle2: