Autor Tema: Najbolje auto za 1000E riješen vječni misterij  (Posjeta: 31622 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Darjan

Odg: Najbolje auto za 1000E riješen vječni misterij
« Odgovori #30 : 02 Veljače, 2014, 15:49:19 »
VW - DAS AUTO
Golf ll je zakon. stoji ona izreka sipaj i vozi.troskovi odrzavanja minimalni.auto zakon!

To je možda nekad vrijedilo, ali danas ga većina malih gradskih auta pokretana dizelskim ili malim benzinskim motorima šije po svemu, počevši od performansi, kvalitete, udobnosti, kvalitete vožnje pa do sigurnosti i opreme.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline bubuleja

« Odgovori #31 : 02 Veljače, 2014, 16:00:15 »
To je možda nekad vrijedilo, ali danas ga većina malih gradskih auta pokretana dizelskim ili malim benzinskim motorima šije po svemu, počevši od performansi, kvalitete, udobnosti, kvalitete vožnje pa do sigurnosti i opreme.
...ovdi se radi o auto do 1000 eura Darijo
Adio mare

Offline Darjan

« Odgovori #32 : 02 Veljače, 2014, 16:08:59 »
Nedavno je prijatelj za 1100 eura kupio Civica 1.4 is iz '98, registriranog još dva mjeseca. Bez hrđe, bez lokve ulja ispod motora, s klimom, ABS-om, električnim paketom; a to je auto po svim karakteristikama televizija u boji prema Golfu.
Ako se ne vodimo balkanskom logikom da jedino bolje auto od Golfa II dizela je Golf II turbodizel; čak se i u toj cjenovnoj konstrukciji nađe bolje i modernije auto.
Da li je kvalitetnije i izdržljivije, ne znam, ne interesira me vožnja na ispušenim amortizerima i mijenjanje ulja svake prijestupne godine ni da li Honda to može podnijeti, ali znam sigurno kojega bih prije odabrao za svakodnevno korištenje.
« Zadnja izmjena: 02 Veljače, 2014, 16:23:16 Darjan »
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline cake

• Antique Member
« Odgovori #33 : 02 Veljače, 2014, 16:17:40 »
nemojte mi protiv novih auta
moj punto 150 iljada ima i nikad ništa,osim šta sa minja pumpu goriva al to sam sam kriv jer je prisušila jadna i izgorila :D
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline MIRO

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #34 : 02 Veljače, 2014, 16:20:54 »
jebo vas led .... stavin klip da se nasmijemo a vi se poklali  :russian_roulette:

....svako malo triba stavit vako nešto da se ljudi malo ispucaju  ;D :P
..

Offline bubuleja

« Odgovori #35 : 02 Veljače, 2014, 17:32:44 »
a jel može njegova honda ovo:

:-)
Adio mare

Offline Katramaniac

• Antique Member
  • Vozilo:: Renault 4 GTL 1990., Renault 11 1984.
« Odgovori #36 : 02 Veljače, 2014, 17:38:32 »
umene duja golff  matre mi moje lude nijesam imao bolije avto nijeesam

kupio avdia osamdesetku brateee,boljega avta vidio nijesam

raspa se i on, kupia nedilje ti renova onaj meganee. kako fin avtoo. tako fin,najfinije dosad bio meni je  aha aha.

e kad je on otisao .nema se para i kupim bemveja tricu ili vauve tricu nesto od tog biloo. neznam sta. e taj me navozo svuda al svuda nemadi niijesam bijo sa njim od medjugorija do slavonije priko like i kotara gorskog. uff

e osla glava puko dihtung nesto . e onda sam kupio AVTO das avto ...
DACIA SOLENCA  e drugari moji to je auto.. nemate pojma.   
taj mi je najbolji od svijetu, vozim godnu dana i dva i po miseca sve ove aute i nijedan nije ni do kolina oveemee.  njega imadem vec peti tjedan bez vecih kvarova... DAČA DAČA DAČA

U tebi živi isus... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RENAULT - des voitures à vivre

Offline studentt

« Odgovori #37 : 02 Veljače, 2014, 18:54:59 »
hehehehe prva golf 2 se pocela proizvoditi 83 god. usporedjivati nova auta s klimom i golfa 2 sa skoro 30 god!
hehehehe

Offline bubuleja

« Odgovori #38 : 02 Veljače, 2014, 19:42:27 »
vožnja golfom je po svim karakteristikama (udobnost, brzina, novčani izdaci, gušt, efikasnost) točno između tenisica i auta..
..vidi se da nisi izlazio početkom 90-tih  :biggrin:
Adio mare

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #39 : 02 Veljače, 2014, 20:19:13 »
Sta lipo dode ovakva jedna tema u prekrasne kisne dane  :lol: Najbolje auto za 1000eura?
Ekonomicnost-da
Odrzavanje-da
Sigurnost- ne ne i ne
Oprema- ne
Itd...
Sve ovo ovisi o tome zasto je nekome potrebno to auto; ako je nekome radno auto za drljanje naokolo  :borac:, dobar je, ali ako je nekome obiteljsko auto, za takvu razinu sigurnosti-definitivno nije.  :nono: Za te novce se mogu naci i "bolji" automobili; ali sve ovisi kako tko definira "bolje". Sto se tice odrzavanja i kvarova, normalno da je jeftin kad je staro auto, manje se i kvari jer je jednostavno napravljen, i nekom "drugom vremenu". Sto se tice kvalitete novih automobila; danas se auta rade drukcije, kompliciranija su, rade se da ga izvozas dok je nov i nakon 3-5 god, opet kupis novi  :klinac:. ALI, u cemu je problem; problem je u tome sto vecina nas nema novce za novi automobil, novce za novi i kvalitetniji automobil, pa kupujemo svasta. Cinjenica je da ima i novih auta sa greskom ili lose napravljenih, pa jednostavno nisu dobri, ali veci je problem u tome sto mi kupujemo i kad imamo novce. U vecini slucajeva, umjesto da se kupi novi auto od 15-20t eura, kupi se auto vise klase, staro desetak godina, izvozano do maksimuma, sa bar polovicno vracenom kilometrazom i onda se nekome takvo auto kvari i ne valja. Prije par mjeseci vidim bivse auto od poznanika i upitam sadasnjeg vlasnika kakvo vam je auto; a on sve najgore o njemu, E prominio masinu, ne valja trap, ne valja elektronika, kaze: "Zna sam ja da oni nikad nisu znali napravit auto, raspao se sa 250tkm!" Auto 2003. godiste, raspao se 2013. sa 250tkm, a ja znam da je bivsi vlasnik 2008. imao na satu 370tkm... I onda ne valja novo auto...
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline Ante V8

« Odgovori #40 : 02 Veljače, 2014, 20:50:23 »
 :kokice: :kokice: :kokice:
Za mene je bolje auto od ovog "narodnjaka" jedino mercedes w123 pa što kažete o tome. :pleasantry:

Inače u bivšoj firmi smo imali golfa 2 diesela i derali ga i nikako ga poderat.Išao je na sve i svašta i nikad se nije kvario.Nepoderiv je jebo sliku svoju,a ni ja ga ne volim.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #41 : 02 Veljače, 2014, 21:01:26 »
koja smijaona  :rofl: :rofl: :rofl: .. nema uopce smisla usporedjivat nove i stare aute, al ni malo  :)) ... nekom bu se kvaril punto, nekom nebu, neko veli da je clio srot nemre 150 iljada okrenut, sve zivo se mjenja moj ide prema 200 iljada vec, bez greske (samo kriz volana ima lufta) hahaha i jbg, sto ljudi sto cudi ... kak se tko odnosi prema autu tak je, ak bus potepel svaku rupu na cesti nemas se kaj cudit kaj mjenjas kugle, spone, amortizere ... pazit malo i bok, i luksuz je relativan pojam nekom je luksuz kad s bicikla dodje u punto, a nekom u mercedesa s500 ... al definitivno nema smisla usporedjivat nesto kaj sad kupis novo ili prije 30 godina

a vidi sektase ove Alfa romeo, kak si podrsku drze, poklapaju se sam tak  :rofl: :rofl: :rofl: (igor i sprint)  :fucka:
« Zadnja izmjena: 02 Veljače, 2014, 21:03:38 Looka-zg »

Offline gruđo

« Odgovori #42 : 02 Veljače, 2014, 21:04:14 »
E nek mi neko objasni logiku, moj stari je nekada imao žutog poštara duju kojeg je platio 2000 eur, vozio ga 6 godina uložio u njega 100 eura za to vrijeme i na kraju ga prodao za 2000 eura. Ja kupim Mercedes C, platim ga 13000 eur i za tri godine mi vrijedi manje od 10000 eur.

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #43 : 02 Veljače, 2014, 21:08:54 »
Ne podrzavamo se samo sam trenutno u kupnji auta pa gledam i po jakusevcu cist onak uz cevape i vidim da golf 2 ima 1000eura manju cijenu od octavie 1.9 tdi iz 2003 godine koju sam prodao.
Sta to nije smijesno.
je da je octavia imala dosta km...200 iljada.

Looka ...
ja sam do sada vozio skodu.skodu.stojadins...yuga...ficu...kiu...punta itd.
nisam nikada imao alfu.
Ne serem ja po tom autu samo za 1000 eura ima boljih auta.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline Ante V8

« Odgovori #44 : 02 Veljače, 2014, 21:15:49 »
Iskreno kod nas je "dvojka" dosta i precijenjena,s tim da joj i vani cijena ide polako gore.
Prije bi potražio dvicu GTI,wolfsburg edition,a takvu bi i u Njemačkoj platio više nego "četvorku".
Inače video je za krepat ,i dajte ovakvih više. :good: :good:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!