Sta lipo dode ovakva jedna tema u prekrasne kisne dane

Najbolje auto za 1000eura?
Ekonomicnost-da
Odrzavanje-da
Sigurnost- ne ne i ne
Oprema- ne
Itd...
Sve ovo ovisi o tome zasto je nekome potrebno to auto; ako je nekome radno auto za drljanje naokolo

, dobar je, ali ako je nekome obiteljsko auto, za takvu razinu sigurnosti-definitivno nije.

Za te novce se mogu naci i "bolji" automobili; ali sve ovisi kako tko definira "bolje". Sto se tice odrzavanja i kvarova, normalno da je jeftin kad je staro auto, manje se i kvari jer je jednostavno napravljen, i nekom "drugom vremenu". Sto se tice kvalitete novih automobila; danas se auta rade drukcije, kompliciranija su, rade se da ga izvozas dok je nov i nakon 3-5 god, opet kupis novi

. ALI, u cemu je problem; problem je u tome sto vecina nas nema novce za novi automobil, novce za novi i kvalitetniji automobil, pa kupujemo svasta. Cinjenica je da ima i novih auta sa greskom ili lose napravljenih, pa jednostavno nisu dobri, ali veci je problem u tome sto mi kupujemo i kad imamo novce. U vecini slucajeva, umjesto da se kupi novi auto od 15-20t eura, kupi se auto vise klase, staro desetak godina, izvozano do maksimuma, sa bar polovicno vracenom kilometrazom i onda se nekome takvo auto kvari i ne valja. Prije par mjeseci vidim bivse auto od poznanika i upitam sadasnjeg vlasnika kakvo vam je auto; a on sve najgore o njemu, E prominio masinu, ne valja trap, ne valja elektronika, kaze: "Zna sam ja da oni nikad nisu znali napravit auto, raspao se sa 250tkm!" Auto 2003. godiste, raspao se 2013. sa 250tkm, a ja znam da je bivsi vlasnik 2008. imao na satu 370tkm... I onda ne valja novo auto...