Hvala Yugoabarth....Slikanje je krenulo iz nužde da ga znam složiti nazad, a kasnije mi se dopalo pokazivati ljudima korake slaganja....Ima tu još puno međukoraka koje nisam stavio na forum, ima i koraka koje sam preskočio slikati što zbog uzbuđenja, što zbog ljutnje jer nije išlo kako sam zamislio, što zbog trenutka inspiracije kad je trebalo nešto složitii završiti pa mi se nije dalo prekidati....Uglavnom sad mi je drago da su slike tu.
Sad je došao jedan od ključnih detalja u mojoj obnovi.
Oni koji su se ikad vozili u R4 znaju da zvoni kao kakav limeni bubanj, što ustvari i je.
Goli lim između Vas, motora i okoliša.
Htio sam to malo popraviti. Nije da se mogu čuda napraviti i očekivati, ali nešto malo se dobilo.
Dovoljno za ugodniju vožnju
Za izolaciju je korištena K-Flex izolacija od 12mm samoljepljiva sa jedne strane i sa armaturnom mrežicom
Izrada šablone za krojenje

Materijal K-FLEX 12mm samoljepljiva armirana

Iskidano, i spremno za ugradnju

Ljepljenje

Završeno ljepljenje

Prostor ispred suvozača

Prostor ispred vozača

Na donji dio pregradnog zida koji je ustvari otvoren dodatno sam zalijepio crnu foliju kao zaštitu ove K-FLEX izolacije koja je dosta osjetljiva na oštećenja. Pogotovo ako "netko" baci nekakav predmet na policu. Ova folija će barem malo zaštititi da se od takvih slučajnih oštećenja zaštiti izolacija

Istu stvar sam zalijepio i na krov.
Krojenje

Površina krova iznutra

Zaljepljeno!

Sad nakon cca godine dana od kad je ovo postavljeno mogu reći da se razlika primijeti.
Izolacija se nije odlijepila sa krova cijelo ovo ljeto pa sam još više zadovoljan.
Kabina se sporije grije liti i nije takva sparina unutra.
A zimi mi se kabina dosta brzo zagrije i prednje staklo se relativno brzo odmagli. Ne kao kod modernih auta sa klimom, ali nakon par minuta vožnje moje prednje staklo je odmagljeno.
A krov je dobio fini tupi zvuk umjesto limenog bubnja kakav R4 obično ima.