Autor Tema: Još jedan E21  (Posjeta: 7399 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jeep frik

Još jedan E21
« : 01 Veljače, 2018, 12:20:36 »
Uglavnom vec sam pisao pod ostalo riječ je o 320 e21. Konačno ga našli nakon prvotnog neuspjeha. Za pocetak koja slika, kasnije vise kako se paralelno bude radilo oko njega. I nakon sto se zavrsi moj Jeep naravno, nema preskakanja iako je uzbuđenje veliko srećom smo pri kraju jer nikad se nezna sa sogorom. ;D<br /><br />

Offline LeonardoL

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Mnogo šestica
Odg: Još jedan E21
« Odgovori #1 : 01 Veljače, 2018, 13:11:57 »
Gdje se skrivao? Koja je godina?
Slike slike slike!

Offline studentt

« Odgovori #2 : 01 Veljače, 2018, 15:09:26 »
jesam li propustio ili nisi predstavio jeepa?

Offline gruđo

« Odgovori #3 : 01 Veljače, 2018, 15:15:20 »
Model do 1979, zanimljiv, kod jednog kolege je bilo na stanju novih prednjih "ralica" tj. donji dio veznog lima starog modela.

Offline jeep frik

« Odgovori #4 : 01 Veljače, 2018, 15:26:44 »
Model do 1979, zanimljiv, kod jednog kolege je bilo na stanju novih prednjih "ralica" tj. donji dio veznog lima starog modela.
Odlicno trebat ce dijelova. Ovaj covjek je isto odkupio od Pintarića ima jos nesto pragova, blatobrana.. Samo je obecao vec pa ono jedino ako kupac odustane. Vidjet cemo kasnije pomoc je dobrodosla uvjek. Ima jos fotka stavim kasnije jos mob je pun pa ide lakse po jedna. Imamo donora zdrav je lim pa ce bit od pomoci. Stavim i njega kasnije...

Offline LeonardoL

• Antique Member
« Odgovori #5 : 01 Veljače, 2018, 15:31:37 »
Lijepo. Proizveden je u 11 mjesecu 1977, izasao iz tvornice kao 320 M20 motor. Tako da se cini da nista nije bilo kemijano po njemu.

Offline jeep frik

« Odgovori #6 : 01 Veljače, 2018, 15:37:19 »
Da 320/m20 tako izbaci po brojevima. Nije mi sad jasno 77 kazes proizveden? Ako sam.dobro razumio..

Offline jeep frik

« Odgovori #7 : 01 Veljače, 2018, 15:39:14 »
Decki to je znaci do 79 proizvodnja ili? Brzo citam na poslu sam. Sogor ce poludit ako je tako.. Pao mi kamen sa srca sad kad sam mu nasao auto. A ovo je jos bolja vijest!

Offline LeonardoL

• Antique Member
« Odgovori #8 : 01 Veljače, 2018, 16:09:20 »
Da, po broju sasije je proizveden u 11 mjesecu 1977 godine.

Offline jeep frik

« Odgovori #9 : 01 Veljače, 2018, 16:39:13 »
Stari mi je vozio ajkulu. Pa znam po retrovizorima skuzit mode. Prsa tj.vezni lim nisam kuzio dosad. Retrovizori su me i zbunili.

Offline jeep frik

« Odgovori #10 : 01 Veljače, 2018, 17:26:11 »
To je super onda. E ima i bocna leptir stakla. :biggrin:  Retrovizori jedino nisu original, ali tko ga sisa. Ima jedan krom na donoru drugi cemo nabaviti.
« Zadnja izmjena: 01 Veljače, 2018, 17:28:01 jeep frik »

Offline jeep frik

« Odgovori #11 : 01 Veljače, 2018, 19:58:56 »
Nisam vam zahvalio na vise informacija Grudjo i Leonardo. Grudjo nisam htio upadat u drugu temu da pohvalim bmw. Jos da Jerry vidi cekam dopast ce mu se kao i vama sigurno. A nas ceka brdo posla.

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #12 : 01 Veljače, 2018, 21:55:59 »
Nisam vam zahvalio na vise informacija Grudjo i Leonardo. Grudjo nisam htio upadat u drugu temu da pohvalim bmw. Jos da Jerry vidi cekam dopast ce mu se kao i vama sigurno. A nas ceka brdo posla.

Evo Jerrya; i ovo je najstariji primjerak 320/6 koji je vidio. Po VIN decoderu 11/1977., stvarno jedan od najranijih primjeraka. To je ono sta me odusevilo. Ono sto me brine je tko ce ovo auto bez gubitka volje, novaca i zivaca privesti kraju, jer je nazalost poprilicno zahvacen hrdom i to na najproblematicnijim mjestima. Problem bi vam mogli zadati i dijelovi, jer ako nemate donora do 1978. dosta dijelova ne pase (prednji vezni, prednja prsa, most, ramena, balans stanga, izlaz getribe, kardan, stakla, instalacija, poluosovine, auspuh, zadnji vezni, straznja svjetla).
« Zadnja izmjena: 01 Veljače, 2018, 22:09:38 Jerry »
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline jeep frik

« Odgovori #13 : 01 Veljače, 2018, 22:25:58 »
Odmah da kazem HVALA. A sad idem ubaciti slike onog sto imamo. Malo me strah neznam da je i sogor racunao na toliko razlike. Sto se limarenja tice to nam je najmanja briga oko zivaca jer mi je napravio krak sasije za Jeep
(ubacim slike). Taj covjek ga je uzeo za sebe, ali isto na kraju nije imao vremena. Racunam i na njegovu pomoc ima nesto dijelova.

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #14 : 01 Veljače, 2018, 22:50:45 »
Ako cete se drzati strogo originala onda bi mogao biti problem naci neke dijelove starije linije; osim ako necete narucivati nove, a to ce poprilicno kostati. Druga opcija je kombinirati dijelove sa novije linije i to bih i sam ucinio; samo paziti da se izmijenjeni dijelovi prate sa onima koji se nadovezuju na njih.  Ako budete trebali kakve savjete slobodno se javite. Malo sam bolje pogledao fotografije; provjerite desnu/suvozacevu muldu; pri vrhu je imao udarac i var pa da nije otislo daleko i sto jace iskrivilo. Narancasti se cini poprilicno ok limarijski, mogao bi pomoci ako je zdrav oko stakala i na bocnim dijelovima muldi. Jos jednom, sve se moze naruciti novo, ali ta prica poprilicno kosta. Bolje iskoristiti sto se moze.
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”