Napravilo se i dosta toga zadnje vreme.
Za pocetak sam promjenio keder, a to je znacilo i da ga treba dobro oprat od onog bjelog "praska" koji koristi za zastitu gume. Topla voda, sapun i mekana cetkica x2.

Dok sam skinuo stari keder, ostatke ljepila i neke djelove posmirglao i prelakirao potrajalo je cjeli dan. Drugi dan sam ga isao ljepiti sa Neostikom

Dakle...............
NIKAD NIKAD NIKAD NEMOJTE LJEPITI BILOKAKAV KEDER S NEOSTIKOM.
Em se nije primio kak spada, em je drzao za kurac, em se keder podfrkavao na vise mjesta.......uglavnom katastrofa. Kad sam ga isao skidati nakon 3 (slovima tri) dana drzao je ko najobicnija naljepnica i skinuo sam ga dolje ko da je zaljepljen zvakacom.
Onda sam isao ponoviti postupak ovaj puta sa ljepilom za sajbe

Drzi ko blesavo nakon 40min. Treba raditi iznimno brzo, iznimno pedantno i OBAVZNO rukavice jer to kad se primi nema dole ni benzinom ni nitrom. Ima par djelova di moram malo popraviti, ali to se odnosi samo na neka mjesta di ljepilo nije bilo namuljano do kraja, pa treba uzet neku tanku plastiku i razmaknut keder i samo cackalicom unutra nagurat malo da to bude to, makar kroz ove zadnje kise unutra nisam nasao nikakvog znaka curenja vode.
Usput sam i promjenio dihtunge lampi.

Promjenio sam i desni selen zadnjeg mosta, i promjenio bi i ljevi, ali nemogu vise bit duze od 2-3 sata na ovom suncu pa cu to kad malo padnu temperature.