Postoji vrlo jednostavno objašnjenje.
Ne znam da li si ikad imao Sierru Mk1, ali kvaliteta većine plastičnih i gumenih dijelova je apsolutnih horor. Pogotovo ako je auto bilo ne garažirano po žegi u Dalmaciji, kao ova moja.
Ove bočne lajsne, da ih je skinio, nema šanse da bi ih više vratio na auto, a skupe su ko svetog Petra kajgana. Polovnih nema za nabavit u dobrom stanju baš iz tog razloga. Deformiraju se i ovako, na autu. Kvake po hladnijem vrimenu vole ostat u ruci (puknit), a plastični panel ispod šajbe nebi apsolutno nikome da da ga skida jer ga samo Bog može skinit da ostane u komadu i također su jako skupi.
Branici su isto tako slaba točka i to me je sekiralo također kako će skinit, ne zato šta je čovik smotan, nego zato šta jednostavno to sve tako lako puca da je to strašno.
Moga bi nabrajat tako do sutra, al mislim da kužiš poantu.
Recimo, zato mi je tako impresivna Sierra od kolege Straigth, jer je auto u neviđeno dobrom stanju po pitanju tih stvari.
Retrovizore je doduše moga skinit, skinu se u 2 minute oba, al ne sekira me to baš.
Nije nam jasnooo..
Krov je crn?
Ali čini se bolje odrađeno nego na xr4 tako da pohvaljujem
Hvala kolega.
Nije krov crn, možda je ispalo tako na slici, cili auto je plav. U krajnjem slučaju, cili projekt je budget build i ja sam zadovoljan sa poslom, jedna će bit spašena i na cesti.