Pozdrav svima. Evo da predstavim svojeg kadeta 1.2 50 ks 76 god. Auto ima naprijed doboše,kao i nožnu pumpu za pranje šajbe.Uglavnim auto je kupljen blizu Skradina gde je stajao sigurno 10 god. Kod mene je od 2015 i te godine je upaljen i provozan nekoliko km. Od onda auto stoji, te sam prije nekoliko dana krenuo u pregled i rastavljanje auta da vidim isplatili se praviti. Na autu nikad nije rađena limarija i vecina poda je bez bitumena.
Ovo su slike kad sam ga izvukao traktorom iz mjesta gdje je stajao 8 god.

I nakon pregleda od ispod odlucio sam ga krenuti rastavljati da vidim stanje limarije. Uglavnom od limarije za sad je potrebno mjenjati oba poda , prag lijevi ispred zadnjeg kotača je propao i u gepeku mjesto gdje stoji rezervno kolo.
Desna vrata su puna kita te bi njih mjenjao. Ako tko ima vrata nek slobodno ponudi. Ostalo limarija ima sitne rupice koje cu isto zamjeniti zdravim limom. Mulde , mostovi, mjesta gdje se hvataju vilice , mjesto akumulatora, rubnjaci prednji zadnji i ostali bitni djelovi karoserije su u dobrom stanju samo površinska hrđa.
Slikano je po mraku drugi put saljem bolje slike. Auto na slikama izgleda gore nego što jest jer nije nikad farban, a vecina limarije je površinska hrđa.

Dali ako kupim prag hoce li on biti dovoljno visok da pokrije ovo sto je trulo? Ili da kupim rubnjak?

Ovo što vidite na slikama sam rastavio u jedan dan.
Molim iskusne majstore limarije da procjene stanje auta dali se uopce ovo isplati raditi.
Uglavnom ja sam radio kao bravar i zavarivac tako da bi limariju radio sam . Znam mehaniku solidno i to bi vecinu mogao sam napraviti. Isto imam i iskustva u pripremi pred lakiranje tako da bi i to vjerovatno sam radio.
U potrazi sam za desnim vratima, oba poda, prag lijevi i kedere za sva stakla. Molim info ako tko zna gdje to nabavit.