Autor Tema: Ova nova akcija sta je krenula sa olupinama...  (Posjeta: 24417 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ernesto (CHE)

• Veteran member
Ova nova akcija sta je krenula sa olupinama...
« Odgovori #30 : 01 Veljače, 2007, 02:14:45 »
Stari, ljubomoran sam na tebe, dosao si na mracno dobru ideju, koja je lebdila iznad nasih glava. Samo trebamo naci hangar za deponiranje vozila. Svaka cast, dogovorimo se i idemo u akciju.
MZ KLUB~ http://www.starikotaci.hr/mz
OTK STARI KOTACI~ http://www.starikotaci.hr
VW KOMBI FORUM~ http://vwkombiji.portbb.com/index.php

peugeot 404, bub, baader-meinhof, MZ x 5, BMW (motor), BMW (s prixom), i kajja znam. jos toga

Brutalac

• Gost
« Odgovori #31 : 01 Veljače, 2007, 02:19:10 »
Mozda je tako nastao onaj hangar u Portugalu :haha:  :haha:  :haha:

Offline Sfinga

• Junior member
  • **
« Odgovori #32 : 01 Veljače, 2007, 03:23:21 »
lol a mozda  :D

nego s cim ces ti ispravne / poluispravne auto odvest  :shock:

maxi Tuba

• Gost
« Odgovori #33 : 01 Veljače, 2007, 10:08:14 »
Ja mislim da bi bilo najbolje sa šlepom :) ,tak se to obicno radi.

Offline Tookie

• Antique Member
« Odgovori #34 : 01 Veljače, 2007, 10:12:02 »
da ja pick up-a od starog maznem... on bar moze slepat bez problema... :haha:  :haha:  :haha:
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...

Offline Risbo

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #35 : 01 Veljače, 2007, 14:06:59 »
Ma pola njih se moze upaliti (malo benge, dobar akumulator i vozi misko) :D
A i slep stanga uvijek postoji :D

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
« Odgovori #36 : 01 Veljače, 2007, 14:45:18 »
ima netko auto s kukom? iznajmimo priksu za 200kn/24h i navali narode!
možemo si isfurati neke kombinezone da izgledamo profesionalno! ha ha

nego - ovo kaj ernesto prica. svi znate da imam nekoliko minija, naravno nisu mi uvijek svi auti registrirani pa si kombiniram kako mi paše. prica koju cu sada ispricati se dogodila u 11. mjesecu prošle godine. registriran mi je bio crni Cooper a zeleni Mini nije. uglavnom dobio sam obavijest od MUPa da ukoliko ne odjavim zeleni Mini u roku od 15 dana cu morati platiti kaznu od minimalno 500kn + skidanje tablica.

par mjeseci prije sam registrirao Coopera, to me koštalo malo više od 2800kn i zbilja mi nije do registracije još jednog minija a ne želim odjavljivati auto jer ne želim ostati bez tablica a i to mi nema smisla jer bi ga ionako za koji mjesec registrirao. i kaj sad da napravim?? skužio sam da mi je onda najbolje otici registrirati zelenog Minija kako bi izbjegnuo kaznu i platiti osiguranje na 10 rata.

i sredim ja tako kocnice i ostale pizdarije na Miniju i uputim se na tehnicki, reko, ajde idem u svetu nedjelju na tehnicki pa bi mogao usput propuhati auto na autoputu jer nije vožen pola godine. kad ono na putu prema tehnickom me zaustavi murja!! frajer vidi da mi je auto neregistriran i pita me zašto se vozim sa neregistriranim autom po cestama?! ja mu lijepo objasnim situaciju i pokažem ovo pismo od MUPa u kojem piše da ukoliko ne odjavim vozilo moram platiti kaznu bla bla.. objasnim mu da mi nije bilo u planu registrirati auto ali da sve ovo radim ibacam se u trošak samo zato da ne platim kaznu. a on mi kaže da se ne smijem voziti sa nereganim autom po cestama i da sam morao auto prebaciti sa šlep službom do tehnicko pregleda.. (naravno -  na taj nacin sigurno ne bi prošao eko test jer se auto ne bi propuhao - stajao je pola godine i nije se palio odonda).
i tako mi murjak napiše kaznu na 1000 kuna i kaže da mi nece skinuti tablice jer idem na tehnicki pregled. po zakonu mi je trebao skinuti tablice i napisati još jednu kaznu od 1500kn...

super jelda? zakon te stjera u kut i onda još najebeš...popizdio sam taj dan. odlucio sam se žaliti na ovu kaznu od 1000 kuna i mislim da bi mi sudac mogao oprostiti jer sam zaista vozio prema tehnickom pregledu sa idejom da osiguram i registriram auto. Mini je bez problema prošao eko test i tehnicki i sada sam na šalteru za osiguranje. American Express mi odbija placanje na 10 rata i dopušta jednokratno placanje osiguranja! ok, imaju opravdani razlog ali na to zbilja nisam racunao! znaci mogu jednokratno platiti ali mi to ne odgovara jer mi za pra dana dolazi Amex na naplatu a ja nemam za platiti. sa druge strane ne mogu odustati od osiguranja jer moram osigurati na taj dan minija kako bi se mogao žaliti na kaznu koju sam pola sata prije dobio (registracija mi mora nositi taj datum). a i glupo je odustati od osiguranja jer sam vec platio tehnicki, ekotest, registraciju, i sva ostala davanja u iznosu od 800kn.

Platio sam kompletno osiguranje i posudio novac kako bi mogao platiti American Express... jebiga.. :zid:

imported_Gear

• Gost
« Odgovori #37 : 01 Veljače, 2007, 18:16:52 »
???   kak ja nisam dobio na opelu?  a parkiran je ni 10 metara dalje?  :roll

ima probe stare godinu i pol na sebi.

Edit: inace tablice obavezno  zakovicama, silikonom ili torx serafima da ih murija nemoze skinut.  :)

Offline Sfinga

• Junior member
  • **
« Odgovori #38 : 02 Veljače, 2007, 12:47:54 »
Citat: Mini_Filip
ima netko auto s kukom? iznajmimo priksu za 200kn/24h i navali narode!
možemo si isfurati neke kombinezone da izgledamo profesionalno! ha ha

Imam ja stojku sa generalkom neregistriranu  :evil:  ... al sumnjam da to moze ista slepat  :zid:

Brutalac

• Gost
« Odgovori #39 : 02 Veljače, 2007, 15:06:24 »
Citat:
Imam ja stojku sa generalkom neregistriranu  ... al sumnjam da to moze ista slepat

Ma samo da dofura priksu, pa nek stoji sa strane dok mi palimo kantu na zice :evil:

mijo

• Gost
« Odgovori #40 : 02 Veljače, 2007, 22:43:13 »
Imam ja kuku na kadetu, vec sam par puta nekakavu šutu  vozio s prikolicom i ide bez problema, cak i uzbrdo :D . Sad kako bi to sve skupa vozilo da na prikolicu ukrcamo taunusa od 2 tone, to ne znam.

Brutalac

• Gost
« Odgovori #41 : 03 Veljače, 2007, 06:25:24 »
Nemoj dva puta reci da stvarno ne bi probali :D

Offline dmj

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #42 : 05 Veljače, 2007, 10:22:09 »
Treba jasno razlikovati ovu gradsku akciju od one koju vodi Romeo Ibriševic, a u kojoj su uistinu vadene olupine iz parkova prirode, što podržavam. Ono što bi medutim trebalo izlobirati i koordinirati jest da udruge i klubovi budu informirani o interesantnim automobilima, kao i probati izboriti dozvolu za skidanje dijelova. Jer nacelno hvalevrijedna akcija završava nepotrebnom devastacijom, primjera koliko hoceš. Samo je prošle godine desetak Žaba otišlo pod prešu, recimo.
Ponekad se u tim akcijama naide i na prave raritete, recimo nedavno na jedan predratni Steyr, po mojim istraživanjima teško da ih ima više od desetak ocuvanih u svijetu. No, auto, ili bolje receno ostaci auta leže u šumi i iskreno sumnjam da se išto može uciniti, previše je to propalo i previše dijelova nedostaje.
Lako je pricati, treba djelovati. Moj prijedlog, za pocetak vidjeti može li se organizirati neka odlagališta gdje bi se moglo odvesti automobile od interesa prije no što završe pod prešom. Drugo, pokušati napraviti neku bazu podataka, prokrstariti uokolo i poslikati olupine, zataknuti kontakt brojeve i razgovarati s vlasnicima, planiraju li restaurirati, prodavati, baciti. Svatko od nas zna za iks takvih automobila, a velika nas vecina ništa konkretno ne cini, samo lamentira.
Via Ciro Menotti 322

Offline Brlek

• Veteran member
« Odgovori #43 : 05 Veljače, 2007, 13:19:31 »
Ja poduzimam... Ja se nakupovao C kadetta :haha:

Offline ernesto (CHE)

• Veteran member
« Odgovori #44 : 06 Veljače, 2007, 00:45:46 »
2 dmj: sam za info, navodno, tj. sigurno da je taj Steyr otiso cigicima za staro zeljezo. Provjerena ekipa je isla s Jeepom po njega, ali misteriozno je preko noci nestao. Osobno sumnjam da je to drzavni odbor za ocuvanje okolisa uklonio. Bez obzira sta je djelovao bezizgledno, bilo je ljudi koji su u tim ostatcima ostataka vidjeli nesto vrijedno paznje. Ali na zalost...
MZ KLUB~ http://www.starikotaci.hr/mz
OTK STARI KOTACI~ http://www.starikotaci.hr
VW KOMBI FORUM~ http://vwkombiji.portbb.com/index.php

peugeot 404, bub, baader-meinhof, MZ x 5, BMW (motor), BMW (s prixom), i kajja znam. jos toga