ooo dobar dobar a svidja mi se i Peugeotic hehe jel isto tvoj :o
Moj je naravno... to mi je auto za svaki dan... preodlièan auto, 3.0 V6 plin i ubijaš veæinu novih auta... a pogotovo je gušt rešit limaèe poput mene koji imaju 1.2 Corse sa dve tone plastike ili 1.6 vectre... ti su mi najslaði kaj imaju krila veæa od boeinga 747
cekaj to je taunus iz dubrave kod tog je decka bio jos jedan ( onaj koji mi je zbrisao ) ... auto je meni bio nuden za 3000 € na sta naravno nisam prisato a nije ni da sam imao.. decko koji ti ga je prodao vozi alfu 166 2.0 T , sivu i zivi kod osnovne skole mislim mazuranic a kad se od njega izlazi van je bila neka autopraona.. jel to taj ? aj mi samo reci mozes i na pm za koju ti ga je lovu prodao?
Da to je taj... ali naravno da ni ja nebi pristao na tu cijenu... išo je puno puno jeftinije... :roll no da se razumijemo, auto je odlièno složen i u nekom normalnom svjetu gdje se trud cijeni 3k ojra i nije prevelka cijena... ali u HR nikad nebi dao za njega tolko
Nego, jedno pitanje za tebe, a i za sve vozaèe Taunusa ili Granade.
Da li je netko eventualno razmišljao o malo ozbiljnijoj preradi?
Npr., ubacivanju V8 motora i mehanike iz Mustanga.
Èuj... razmišljao sam kako ne... ali uz dva posla i fax... nikako si nemogu priuštit bacanje na neki "zahtjevni" projekt (èitaj - dan mi je prekratak za jedno 12 sati :) ). Gledao sam što si ti radio na svojoj pili... sve što mogu reæi je duboki naklon... Stvarno sam fasciniran znanjem i detaljnim opisima. Možda nekad u daljoj buduænosti æe se otvoriti neki vremenski okvir i za takvo nešto... Barem znam koga æu gnjaviti kad je u pitanju tjuniranje amera. :evil:
Ja jesan...Najlakše je ubacit motor, jer ima prostora, al treba ispilat cilo auto, jer su getriba i diff pogotovo dosta veæi nego šta su se ugraðivali...A triba ga i zakoèit....Na kraju san odluèija naæ cilog mustanga, jer je jeftinije, radit æe sigurno i nema velikih kemija...Najjednostavnije objašnjenje: Bi li radije caprija ili mustanga s mustangovim motorom??? Ili Corvettu ili opela GT sa vettinim motorom? Klona radiš ako nemaš para za pravu stvar... :)
Ne bi se složio s izjavom... bar iz moje perspektive... ja uvijek gledam i na situaciju sa Pežojcem... svi misle da je neki stara dizelska kanta a onda samo vruuuuuum i papaju prašinu... tako bi ja sa oldiæem... svi misle ono kul auto, ali kaj kad nejde nikam... a onda nestanem brže nego Picard warpom 9.9 :evil: Zato i Taunusa ne slažem u original... Znam da 2.0 i nije nešto... ali na tonu težak auto... mislim da æe iæi fino uz neke preinake i tako to...