Radilo se zadnjih par dana na kocki, pa da napišem neki report...
He he, opet bokerica ide bokom, sastavljen je LSD, sa dijelovima iz donora koji me opet iznenadio, ovaj puta nije bio puknut poklopac lamela, već popucani šarafi

Ovako otvoreno kučište lamela je vozilo poprilično dugo, jer su lamele gotovo uništene...

..šarafeki su već izvađeni i nebi vjerovali jedan je bio puknut u pola navoja..., ne kužim....:?, no bitno da je ovo cijelo!

Sastavljena je špera, radi puno bolje nego na Mičevcu, tamo uopče skoro i nije radila, montirana je tvrđa zadnja balansica (kemija) i stvarno se auto puno bolje ponaša, pogotovo kod prebacivanja (jedan parkplac je danas platio, kao i gume :ghh:)...
Krenuo sam sa pripremom novog mosta i vilica, vilice sam pojačao, da im smanjim moguće uvijanje, neznam jel to čemu koristi, a nemre to malo železa škodeti...., a videl sam nekog amera da je tak napravil, pa kak vele "teško žabu u vodu naterati", još bum i pojačal dio na koji dođe amortizer ali o tome kad stignu amortizeri..

...trenutno sam u nabavi excentričnih šarafa, pa da mogu presložiti prihvate vilica na mostu, tako da se može štelati zadnji trap, uskoro stižu novi diskovi, ležajevi, seleni.....
...ko će to sve da plati...

Da i jedan offset za kraj....

...17" na kocku....., hmmmm, preeeveliko

:gosp: