Autor Tema: BMW E30 325i M-tech 1  (Posjeta: 58358 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

bmwscaner

• Gost
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #60 : 26 Studenoga, 2009, 21:45:12 »
bregastu nemam ( ne zadugo kontam uzeti schrick prvim viskom love ) a ispuh.. srebring pletenica i nanovo sve slozeno do kraja sa 2 protocna lonca valjda bi bilo ok
a kad se predomislis da bi prodao gewinde javnes se imas kupca

Offline marac_kc

• Antique Member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #61 : 29 Studenoga, 2009, 10:46:50 »
Evo i novih kotača za bimmera, koje ću sredit kroz zimu...

BBS RS 8x16 toyo 215/40-16....

...malo mi pre niska ova guma..., no za prvu ruku budu dobre, kreće se u nabavu 2,5x16 ruba, da zadnje budu 9x16, a ako se openezim, kupujem 225/40-16, i to će odozada biti tip-top, a napred...

195/45 na 8x16... :D
KEMI?AR

Offline marac_kc

• Antique Member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #62 : 05 Prosinca, 2009, 23:48:08 »
Da nebi mislili da ja samo felge šarafim, skupljam ja polako dijelove za bimmera, prikupilo se diskova, ležajeva, nekih custom made pločica, a i radi se polako...

..evo malo slikica...
robica...

malo neke spec ploćice za zadnje bremze... :lol

..krenulo se rastavljat vilice, vadit selene, ležajeve..., a bez alata nema zanata....

..a onda švajs aparat, fleksa, čekič i udri, :eek a po čemu???!!!

...po vilici, se razme..., smo ju malo ojačali na kritićnim mjestima koje nisam ja zmislil....

..prvo je bila cefka zavarena po uzoru na M3 sa početka natjecateljske karijere u DTM-u (kasnije su delali komplet vilicu iz cijevi), to se vidi na starim slikama, a danas smo ojačali prihvat balansice i prihvat amortizera...

...i to je ovak zišlo na kraju...

Za ojačanja je korišten "lim" od 2.5mm, mislim da je to dosta, s tim da postoji opcija da se doda još jedno ojačanje koje bi se vezalo na amortizer kod ulaza šarafa u selen, pa bi to + ovo kaj je već gore činilo jednu konzolu, no mislim da je ovo sasvim dovoljno..
KEMI?AR

Offline marac_kc

• Antique Member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #63 : 08 Prosinca, 2009, 20:24:54 »
Evo stigle felge, tojest samo centar, sa strojne obrade....

..još idu na pjeskarenje, ali trenutno mi "pjeskar" nema nulera (pjeska nulte granulacije, spec za pjeskarenje stakla...), pa će to prićekat do subote...

Uz to stigo neki paket sa dalekog istoka....

HE HE drift spec K-sport ovjes za kockana...., 9,8 KG/mm prednje opruge i 8,7 KG/mm zadnje opruge, drift spec amortizeri sa 36 pozicija podešavanja, bla bla bla, ubiti isti :g ko i D2, jedino me pederi kosooki zaje.... za kamber ploče, naime u katalogu na netu piše da drift spec dolaze sa 3D kamber pločama, a ovi mi poslali obične, i tako piše u specifikacijama u kutiji..., no dobro, ko ih j..., ja ću si to sam složit...., pa ću i kastor moć pojačat...

eve zadnje vilice sa amortizerčekom...

KEMI?AR

Offline ipodairbrush

• Senior member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #64 : 08 Prosinca, 2009, 21:12:41 »
Lol Niceeeeeee

Offline marac_kc

• Antique Member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #65 : 10 Prosinca, 2009, 12:15:07 »
Sastavljene prednje gewinde...

KEMI?AR

vrba

• Gost
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #66 : 10 Prosinca, 2009, 23:59:30 »
o da da,dobra akcija

Offline marac_kc

• Antique Member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #67 : 11 Prosinca, 2009, 07:16:41 »
..da da , samo da su i cijene akcijske....., izuo me bimmer ovaj mjesec, a k tome još je to 12. mjesec......, zgorel sam:foc::ubise:
KEMI?AR

bmwscaner

• Gost
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #68 : 06 Siječnja, 2010, 16:30:49 »
12 mjesec uf.. koga sve nije ubio :)

Offline marac_kc

• Antique Member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #69 : 09 Siječnja, 2010, 18:49:24 »
Kocka je bila malo u pogonu, u ponedjeljak je bila transformacija, montirane su neke zimulje 14", podignut je prednji kraj, te je prednji M-tech spojler sa branikom i maglenkama zamjenjen običnim, da ne zapinjem ko ralica, a i da nebi bilo nismo znali...

...Primječujete, spojler je vezan vezicama... :D

...dvije najbolje kocke u gradu...:lol:lol

...sređeni su rubovi za prednje felge, i narućeni zadnji, koji će kroz 10-ak dana doć, pa će se polakirat i sastavit felgone...

Nabavljeno je dosta robice, neke čurke, šarafi, matice, šajbice, lamelice...

..uglavnom trošila se lova u 12.mj.

Još nisam sredio zadnji most, pa tako nisu ni zadnje gewinde montirane, još neznam što ću stavit u vilice, jel će biti neki skupi seleni, sipas, ili kuglični ležajevi. Idući tjedan dolaze pločice za excentične šarafe, pa će se varit, pilit, bušit i brusit...

Za sad toliko...
KEMI?AR

tihimpower

• Gost
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #70 : 09 Siječnja, 2010, 23:40:57 »
Ljepo,ljepo,moj kad je pao snijeg ostao je u garazi,ni iz dvorista nisam mogao izaci.Ovdje u istri kada padne uvjek iznenadi.

Offline marac_kc

• Antique Member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #71 : 18 Siječnja, 2010, 08:16:45 »
Evo jučer se skupili i napravili jedan klubski meet i drift day, snijeg nas nije ometao, ja se čak ni ne siječam da je ovako padao kako ćete vidjet na slikama, idealno da isprobam novi ovjes, iako nisam stavio zadnje vilice, no gewinde su gore.

Uglavnom auto je sada nešto totalno drugo, ovjes je drift spec, tvrde opruge, i amortizeri sa podešavanjem su fino usklađeni, ovjes se može podesit u velikom rasponu, od ugodno tvrdog, čak i premekanog, do tvrdog ko kamen, da skačeš do plafona u sjedalu... :D , sve u svemu jako sam zadovoljan.

Evo par slikica....

...tu me kolega Marino plaši...

...Boks...

..konkurencija... :D

...bilo je i žeđnih...

....i "sotona" za kraj...

KEMI?AR

bmwscaner

• Gost
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #72 : 18 Siječnja, 2010, 18:14:26 »
joj joj da je takav plac za cevrtanje :) svasta se finog tu moze napraviti i nauciti :)

Offline marac_kc

• Antique Member
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #73 : 21 Siječnja, 2010, 21:20:27 »
Stigle peezdarijice....

..dakle pikse čelične koje ulaze u sipas (neki tvrdi s dodatkom teflona), složeno na nulu, idu jako knap pikse u sipas, te je sipas piksa deblja za 0,1mm od rupe na vilici, pa kad se sve zajedno upreša bude ko kamen, ali se svejedno okreće metalna piksa u sipasu, no dosta teško, ekscentrični šarafi dolaze u dosjede koji su napravljeni na glodalici, te se oni vare na most tako da na unutarnjem selenu štelam nagib i to dodajem samo nagib u + od tvorničkog, jer ide u minus kad se auto spušta, te na vanjskom selenu podešavanje špura i to jednako i + i -, dakle pločica u centar rupe, a na unutarnjem max gore.
KEMI?AR

sonny

• Gost
BMW E30 325i M-tech 1
« Odgovori #74 : 22 Siječnja, 2010, 14:28:08 »
Jesus, kakav projekt :confused:

Respect :palac::gosp: