Tako je. Sitnica po sitnicu i cinis auto boljim, s vremenom. Vjerujem da ces ga fino dotjerati. Samo tako :palac:
Budem se potrudija, pa ćemo vidit šta će ispast...
Ma čovječe auto će izgledat za 5 ako nastaviš ovako......svaka čast,ovaj mi je auto zakon:cool:,bio je jedan kod mene u kvartu kojeg je budala ubila u pojam i ostavio ga ciganima....:(
Mene boli itijednoga vidit kako trune ili kako ga voze spresat...Nedavno sam bija naša jednoga u nekoj pripizdini i pitam čovika dali ga daje možda za djelove...Kaže on, pa neću zato šta mi posluži za po polju gonat i privozit drva...Ja poludija, tija sam mu svašta izreć...Taj aut nije za po polju...To je aut za na cestu i vozit se ki gospodin penzionerskim stilom ako je dizel (šta je u ovom slučaju i bija), a ako je benzinčina onda je to aut za sredit, čuvat, ponekad malo bokom letat i vozit se sa motom: ''Ja sam car, vozim staru BMW trulju s ponosom...'' Šteta vakih auta pošto su išli na kapaljku...Nije da su skroz rijetki, ali dosta ih je teško nać...Mene je ovaj aut teško impresionira u mojoj mladosti i kad sam naša takvi primjerak 10 godina poslije, mora sam ga uzet...Vidim potencijala u njemu i previše i dok imam tu motivaciju ne odustajem...Jer to je trulja, ali je to moja trulja... :D :D :D
Malo sam se raspisa...Jebiga, vako kad me uvati da podilim svoje emocije s vama, pa uopće ne razmišljam nego prsti sami lete priko tipkovnice... :palac: