Autor Tema: 1982. BMW 523i e28  (Posjeta: 26230 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ma men

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #45 : 29 Listopada, 2009, 07:22:48 »
Konačno sam naša vrimena da i ode stavim novosti...

Pukla mi bočica za vodu na spoju crijeva i izlaza donjeg za u motor...

Improvizira sam...Naša sam komad cijevi koja eto skoro pa paše unutra,
ispila je na miru i sad je moram samo još zamazat silikonom... :palac:

Daljnji radovi na farovima...Stavija sam kopče koje sam dobio od prijatelja.Kopče su skinute sa kocke...

Kopče pašu ki salivene i drže ki mina...

Ovako to onda izgleda na kraju... :)

BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline marac_kc

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #46 : 29 Listopada, 2009, 07:35:28 »
Inače ti u tom donjem crijevu bude mesingana cijevčica kao ojačanje koju je očito tebi neko izvadio, pa je stegnuo ko luđak crijevo, pa kako se grijalo s vremenom je plastika popucala, vidio sam to već više puta...
KEMI?AR

Offline ma men

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #47 : 29 Listopada, 2009, 09:22:37 »
Citat: marac_kc;119216
Inače ti u tom donjem crijevu bude mesingana cijevčica kao ojačanje koju je očito tebi neko izvadio, pa je stegnuo ko luđak crijevo, pa kako se grijalo s vremenom je plastika popucala, vidio sam to već više puta...

To je i meni na početku bilo čudno da nema tog komada...Kad se silikon osuši vidićemo jeli to šta drži.Ako ne morat ću nešto iskemijat ili uzet novu...Najviše mi je ža vrhunskog antifriza kojeg sam ulija u njega, sve iscurilo... :cry:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline Quazi

• Senior member
    • http://www.kurbla.hr
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #48 : 29 Listopada, 2009, 09:56:08 »
lijepo napreduješ s reparacijom
dobro je što sve radiš detaljno
:palac:

Offline ma men

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #49 : 29 Listopada, 2009, 10:15:35 »
Citat: Quazi;119226
lijepo napreduješ s reparacijom
dobro je što sve radiš detaljno
:palac:

A dobro, to sad sa detaljno nebi ni ja baš pretjera...Ima i stvari di neman volje potrošit živaca pa napravim neki ižinj, ali to je vrlo rijetko...Hvala svedno na komplimentu ;)
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline Matija

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: P305 Ph1 SR
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #50 : 29 Listopada, 2009, 11:24:59 »
Tako je. Sitnica po sitnicu i cinis auto boljim, s vremenom. Vjerujem da ces ga fino dotjerati. Samo tako :palac:

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #51 : 29 Listopada, 2009, 12:37:01 »
Ma čovječe auto će izgledat za 5 ako nastaviš ovako......svaka čast,ovaj mi je auto zakon:cool:,bio je jedan kod mene u kvartu kojeg je budala ubila u pojam i ostavio ga ciganima....:(
Nema akcije bez reakcije!

Offline ma men

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #52 : 29 Listopada, 2009, 12:55:25 »
Citat: Matija;119246
Tako je. Sitnica po sitnicu i cinis auto boljim, s vremenom. Vjerujem da ces ga fino dotjerati. Samo tako :palac:

Budem se potrudija, pa ćemo vidit šta će ispast...

Citat: Markos;119254
Ma čovječe auto će izgledat za 5 ako nastaviš ovako......svaka čast,ovaj mi je auto zakon:cool:,bio je jedan kod mene u kvartu kojeg je budala ubila u pojam i ostavio ga ciganima....:(

Mene boli itijednoga vidit kako trune ili kako ga voze spresat...Nedavno sam bija naša jednoga u nekoj pripizdini i pitam čovika dali ga daje možda za djelove...Kaže on, pa neću zato šta mi posluži za po polju gonat i privozit drva...Ja poludija, tija sam mu svašta izreć...Taj aut nije za po polju...To je aut za na cestu i vozit se ki gospodin penzionerskim stilom ako je dizel (šta je u ovom slučaju i bija), a ako je benzinčina onda je to aut za sredit, čuvat, ponekad malo bokom letat i vozit se sa motom: ''Ja sam car, vozim staru BMW trulju s ponosom...'' Šteta vakih auta pošto su išli na kapaljku...Nije da su skroz rijetki, ali dosta ih je teško nać...Mene je ovaj aut teško impresionira u mojoj mladosti i kad sam naša takvi primjerak 10 godina poslije, mora sam ga uzet...Vidim potencijala u njemu i previše i dok imam tu motivaciju ne odustajem...Jer to je trulja, ali je to moja trulja... :D :D :D

Malo sam se raspisa...Jebiga, vako kad me uvati da podilim svoje emocije s vama, pa uopće ne razmišljam nego prsti sami lete priko tipkovnice... :palac:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline ma men

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #53 : 07 Studenoga, 2009, 18:03:30 »
Evo maloprije malo radija na autu...

Stavija bočicu od vode i spoija sva criva...Opet malo kaplje na spoju, ali nije tako strašno više...Izgleda da ću morat novu bocu nabavit, nema druge...Dotle će ova morat durat... :(

Uglavnom poslije toga me uvatila želja da ga malo upalim...Da ću spojit klemu, kad ono kurac:

Vala bogu brzinski sanirano...Nova stopica i zaštićeno izolirom... :palac:

Onda kad sam ga upalija, ki da mi nekako bolje radi...Kabel se bija jedva drža na onoj stopici tako da je najvjerojatnije bija loš spoj struje tu...Sad je odlično... :palac:

Još sam prominija žaruljice u prekidačima za svitlo i maglenke...
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline Markos

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #54 : 07 Studenoga, 2009, 21:14:45 »
Ide to tebi čovječe....samo tako nastavi i dalje...baš bi ga volio vidjeti uživo kad dođem na ljeto dolje.......

Offline ma men

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #55 : 07 Studenoga, 2009, 21:26:19 »
Citat: Markos;120807
Ide to tebi čovječe....samo tako nastavi i dalje...baš bi ga volio vidjeti uživo kad dođem na ljeto dolje.......

Ma ko ti brani prijatelju, samo viruj mi da ćeš se iznenadit kad vidiš da uživo puno gore izgleda nego na slikama...Moja vrata od dvorišta su za prijatelje uvik otvorena... :palac:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline Markos

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #56 : 07 Studenoga, 2009, 22:38:01 »
Daj čovječe ne trkeljaj..kao ti to pedantno radiš to mora da lijepo izgleda uživo...jesi znao da možeš sa običnom pastom za ruke očistiti onu patinu sa kroma tih ringova? To sam nedavno saznao i oduševio se...probao i nisam mogao vjerovat:cool:

Offline ma men

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #57 : 07 Studenoga, 2009, 22:43:37 »
Citat: Markos;120832
Daj čovječe ne trkeljaj..kao ti to pedantno radiš to mora da lijepo izgleda uživo...

Fala na komplimentu...:o

Citat: Markos;120832
...jesi znao da možeš sa običnom pastom za ruke očistiti onu patinu sa kroma tih ringova? To sam nedavno saznao i oduševio se...probao i nisam mogao vjerovat:cool:

Ozbiljno...Ja sam ima onu ''Ideal'' pastu za ruke u kući i mislio sam se oću li provat s njom, pa na kraju opet nisam jer pošto je gruba mislio sam da će mi cili krom izgrebat...Moga bi to isprovat kad branici dođu na red... :palac:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline Markos

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #58 : 07 Studenoga, 2009, 23:14:38 »
Ma samo probaj slobodno sa njom.....zakon stvar čovječe! Ja se oduševio....meni je na miniki bio branik odozdola cijeli onako mutan od te patine....ja stim oribao i nisam mogao vjerovati....ode sve,a branik se sjaji kao nov:cool:

Offline ma men

• Antique Member
1982. BMW 523i e28
« Odgovori #59 : 07 Studenoga, 2009, 23:23:55 »
Citat: Markos;120841
Ma samo probaj slobodno sa njom.....zakon stvar čovječe! Ja se oduševio....meni je na miniki bio branik odozdola cijeli onako mutan od te patine....ja stim oribao i nisam mogao vjerovati....ode sve,a branik se sjaji kao nov:cool:

Fala na informaciji... :palac:

A ja se satra ki konj s onim WD-om... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com