Autor Tema: Lada Niva  (Posjeta: 35397 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OldAudi

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #90 : 13 Lipnja, 2011, 15:22:56 »
U jebote,kako dobro izgleda Laniva!

Offline Laniva

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #91 : 13 Lipnja, 2011, 15:27:58 »
Citat: OldAudi;242930
U jebote,kako dobro izgleda Laniva!

Fala, fala  :D...izgledala je; sad je opet raskupusana i pripremam dijelove za drastične nadogradnje, ah za kojih 3 godine bude valjda gotova :o

Offline OldAudi

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #92 : 13 Lipnja, 2011, 16:02:32 »
Ufh,kako ces onda izdrzati 3 godine bez offroada?

Offline Matej123

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Audi 80 "78, buba "72, T2 "78, Tomos A3, 4T, 15SLC, NSU 175&250...
Lada Niva
« Odgovori #93 : 13 Lipnja, 2011, 16:03:52 »
Hej Lavina, kako prolazis na registraciji s tako povisenom, dali je potreban atest?

Offline Laniva

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #94 : 13 Lipnja, 2011, 16:21:43 »
Citat: OldAudi;242942
Ufh,kako ces onda izdrzati 3 godine bez offroada?

Hah izdržavam već skoro dvije,,, teško, nejdem na off road forume, ne pratim teme, zaobolazim garažu gdje zvjerka otužno čuči na klocnama i tako nekako :(.. ali skupljam podatke, materijal, dijelove i ostalo, pa će jednog dana opet :sunce: ..

@Matej123 ;)... za svaki pimpek bi trebao danas atest..:ghh:, do prije dvije godine kad sam ju zadnji put registrirao je bilo bitno da mi gume nisu "baš" virile,,,:to:

Offline OldAudi

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #95 : 13 Lipnja, 2011, 16:47:01 »
Aufh...znam kako ti je...ali polako,doci ce red na svoje!

Offline Matej123

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #96 : 26 Studenoga, 2011, 00:02:24 »
Evo samo da se malo javim, lada je ponovno na kotacima.Prehladno je za raditi vani pa smo povarili sto je bilo potrebno i stavili ju na kotace radi laseg transporta po dvoristu.
Najgori dio limarenja je prosao, sad ima jos dva dana posla na limariji da se uhvati popravo, a za motor ce ipak trebati vise truda.
I eto jedna slika za kraj, nije neka al eto:

ciccio-75

• Gost
Lada Niva
« Odgovori #97 : 07 Prosinca, 2011, 19:33:43 »
joj...........moram podhitno opet lajku nabavit.........kakva sjecanja..........
matej ide vam dobro.........samo tako nastavite.....

Offline Matej123

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #98 : 07 Prosinca, 2011, 19:36:33 »
Ma lajka se nabavi za male novce, ako nedes kakvu truljavu znam covjeka koji ima skoljku u odlicnom stanju za stvarno sitne novce!

Offline chaos

Lada Niva
« Odgovori #99 : 07 Prosinca, 2011, 22:48:23 »
Za koji motor si se odlučija? (sorry ali slabo ti se putim u to)
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline Matej123

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #100 : 08 Prosinca, 2011, 07:16:03 »
Za sad ce biti 1.6D, ali on ce vjerovatno brzo van, nakon njega sljedi 1.9TD, mislim da ce to za nase potrebe biti dosta!

Offline zika156

• Senior member
Lada Niva
« Odgovori #101 : 08 Prosinca, 2011, 13:11:27 »
Citat: frik-ri;206789
Pa sad... Necu nikome ''drzati lojtru'', ali... Izgleda da je ovaj forum ili bijedna kopija svih onih preradi-rezi-kastomiziraj aute sa Discoverya ili smo svi mi retardirani ili koji bog... :eek:
Po meni... Sta je lose sa tim Buggyem..? Jest da nije Buggy, ali... Decki su slijedili neki svoj film, neku svoju briju... Nabavili nesto sto i Amigaboj smatra PREtrulim i od toga sklepali neku svoju livada-jurilicu.
I da je samo gledao sa tih ''balavih'' malo godina dok je bio u 5. razredu (ne mislim nista lose sa ovim ''balavih'') da nije nista ni prisarafio, ni lupuo cekicem - po meni je to vrijedno paznje.
Ovaj forum ima milijardu clanova, ali me samo interesira koliko ima uistinu majstora koji se necim bave konkretno. Koliko bi ljudi moglo, znalo, imalo volje i vremena sklepati ovakvo vozilo? Iskreno, evo ja prvi ne bi mogao. Bar ne sam.
Ja variti ne znam. I sta sad, hoce li me Kowalski ili Gear banovati, ili mi skinuti onu etiketu ''Senio membera?'' Ja ne znam lakirati auto. Znam ofarbati felgu, neki poklopac, znam slomiti neki hrdavi saraf i tako to. Pitam se samo koji Bog uopce trazim na ovom forumu...? :confused:
Koliko sam puta vidio neki komad zeljeza kojega neki od nasih forumasa zovu ''alat''ili ''priprema''...? A ono, neka ploca sa rupom na kojoj je navarena neka zarezana sipka. I to,. zavarena nikako - da se razumijemo, jer po mojim standardima (inace sam podvodni varioc inoxa, gusa, aluminija i slicnih stvari - specijalista za zavariti kuku na olopini Titanica) to nije var, nego samo neka hrpa troske koja, eto, drzi... Koliko puta smo vidjeli kako netko drzi brusilicu u krivoj ruci i to bez zastinih naocala, pa nikome nista. Bar je prljav, ima volje strugati po limu, ima volje vaditi spenu iz ociju. I svaka mu cast.
I onaj Amiga cudni... Pola toga nije ''napravio kako treba'' a gle cuda - na autu vise ne raste plijesan... :palac:  I nije vise zakopan pola metra u njivu.
Neka se sad nitko ne naljuti - niti ikoga pljujem, niti ikome ''cuvam leda'' - samo nekako zborim ono sto mi je na pameti.
Ni meni se buggy ne svida, ja bi to napravio drugacije :D:D ali ako je deckima gust imati neku svoju off road pilu - neka imaju. Jest da mene, kao planinara, alpinistu i markacistu,ljubitelja prirode zdere kad netko po planini dere kroserom, ali... Dok im god zakon to dopusta - neka se vozi. Ne mogu ih bacati sa klisure :lol:
Tako da... Sta drugo reci, neeeegoooo... Kako onaj Tomos moze imati 5 KS? :eek: Ako je 80ccm, to je CTX (a ima poklopac cilinda za prisiljeno zracno hladenje?? :eek: :eek: ) ili nesto slicno sa klipom 46 (opet - kako ima poklopac preko cilindra?)  Pa ono, oklen 5 KS, bratko...? :)
Ja sam, kao klinjo, jedino uspio iskemijati pod poklopcem cilindar od barke (glodani blokovi - nije cilindar tokaren izvana) sa klipom 44 od motorne pile. Pa zato pitam... :)

I moj potpis ispod ovog!
ALFA ROMEO JE AUTO!
sve ostalo su samo prevozna sredstava
Alfa 156 JTD
Alfa 75 2.0
Alfa 75 TS x 2
Sorento 2.4 TD
Yamaha Majesty 400
Honda Bali 50

Offline zika156

• Senior member
Lada Niva
« Odgovori #102 : 08 Prosinca, 2011, 13:17:10 »
A evo i moj prilog kako Lada izgleda nakon restauracije!

ALFA ROMEO JE AUTO!
sve ostalo su samo prevozna sredstava
Alfa 156 JTD
Alfa 75 2.0
Alfa 75 TS x 2
Sorento 2.4 TD
Yamaha Majesty 400
Honda Bali 50

Offline Matej123

• Antique Member
Lada Niva
« Odgovori #103 : 08 Prosinca, 2011, 21:14:45 »
Zika, slike su jako male pa se nista ne vidi.
Stavite vece ako ste u mogucnosti!

Offline chaos

Lada Niva
« Odgovori #104 : 09 Prosinca, 2011, 00:24:50 »
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!