Autor Tema: Aschy B ( Usvojene za stalno ) ;)  (Posjeta: 105519 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ante V8

Aschy B ( Usvojene za stalno ) ;)
« Odgovori #300 : 30 Kolovoza, 2012, 19:03:48 »
Baš je raskupusa,a sad lijepo daj školjku od nje Božu,da napravi novi krevet od nje.
Prednji dio nek  iskoristi za posteljinu držat,a farove za noćne lampe. Ne treba ništa bacat, sve se da iskoristit.:pda:.
Sretno s radovima kolega,a sa Vladom sam se dogovorio za ono. Pozdravi ga.:gosp:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline PrX

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://www.ak-retro.com
« Odgovori #301 : 30 Kolovoza, 2012, 19:09:27 »
haha. pa pregovaracu s bozom  ako mu treba poklonicu mu za krevet  :D Oke, hvala zasad mi je to   u cilju dici sve na tavan   samo cu je iseci pa u delovima  dignuti sve i nek stoji .... Evo upravo mi je kolega javio da je  uzeo 2 praga i 2 ruba u beogradu za blue susnshine :D..A vladu ti budem pozravio culi smo se pre neki dan kad sam feluge uzeo ....  kako tvoji radovi napreduju :)
« Zadnja izmjena: 30 Kolovoza, 2012, 19:12:30 PrX »

Offline Ante V8

« Odgovori #302 : 30 Kolovoza, 2012, 19:20:10 »
Krenulo se punom parom.Stiže  mi zadnji vezni lim ova dva dana od kolege Jakija za kupea,a navalio sam  na njega i stružem ga do temelja. Ascona ako bog da u subotu popodne ide kod lakirera na daljnu obradu i lakiranje.Riknuo mi je komp,pa ovo s posla pišem.Zato nema slika.
Definicija Demokracije:

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #303 : 30 Kolovoza, 2012, 19:21:39 »
lepo . lepo  znaciaschy ce prva :D  a to je Shit sto je riknuo comp oces uspeti slidze spasiti sa harda?

Offline Ante V8

« Odgovori #304 : 30 Kolovoza, 2012, 19:24:03 »
Slike su skoro sve ostale na karticama,tako da me boli đon za njega.Idemo redom ,prvo "aschy" pa coupe.:D
Definicija Demokracije:

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #305 : 30 Kolovoza, 2012, 19:27:48 »
E  onda bas te boli .... ako , ako  samo da procepi onda idhe lakho :ghh:
Cujemo se:gosp:

Offline Ante V8

« Odgovori #306 : 30 Kolovoza, 2012, 19:53:34 »
Jesi li vidio na temi od mog rekorda kupea ,čak je i film pao kako mu motor radi.
Definicija Demokracije:

Offline bozidar

« Odgovori #307 : 30 Kolovoza, 2012, 20:45:39 »
Citat: PrX;337745
Danas konacno nakaon 2 dana muke  ...Da sam zno da je voliko sex izvaditi prednji trap nebi nikad ga skidao ..

Jebem ga ja! Pa nedavno je kolega iz Sarajeva na Asconi A skipao prednji kraj i bilo je receno da je najbolje to na grabi probati izvaditi ta 2 vijka koja drze donje vilice za krakove sasije.Samo ako je Ascona spustena idu cekicem i izbijacem van,ako ne onda flexerica uz puno,puno paznje da se ne razleti rezna ploca! Onda se ide dalje ali prvo ta 2 vijka dok je Ascona na "svojim nogama",sve drugo je pisanje uz vjetar!

Offline Ante V8

« Odgovori #308 : 30 Kolovoza, 2012, 21:17:20 »
Meni je svaki put to bila pizdarija od posla i za manje od pola ureje motor sa trapom bio vani.Ili samo motor,pa posebno trap.
Definicija Demokracije:

Offline bozidar

« Odgovori #309 : 30 Kolovoza, 2012, 21:30:30 »
Citat: Ante V8;337799
Meni je svaki put to bila pizdarija od posla i za manje od pola ureje motor sa trapom bio vani.Ili samo motor,pa posebno trap.

Vjerujem ti,lazi i dalje!:ne: (pazi ti njega,za pola sata motor i trap vani,ts,ts,to ti ni djeca u vrticu ne bi povjerovala!)
Ante,volis pretjerivati ali sad si nadmasio samog sebe!:lol:
Ajde pozdrav  :bye:

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #310 : 30 Kolovoza, 2012, 22:08:59 »
Citat: bozidar;337796
Jebem ga ja! Pa nedavno je kolega iz Sarajeva na Asconi A skipao prednji kraj i bilo je receno da je najbolje to na grabi probati izvaditi ta 2 vijka koja drze donje vilice za krakove sasije.Samo ako je Ascona spustena idu cekicem i izbijacem van,ako ne onda flexerica uz puno,puno paznje da se ne razleti rezna ploca! Onda se ide dalje ali prvo ta 2 vijka dok je Ascona na "svojim nogama",sve drugo je pisanje uz vjetar!
Ma znam da se patio reko  valjda necu i ja ali ono mauna da  izvines :) auto je bilo na zemlji  leva  ko od shale  ide tj. sam izbio a  dena  nije joj bilo spasa uhvatila piksna u  selenu za sharaf i sve se okrece a cekic samo oskace ko da o  kamionsku gumu udaram  mogo sam si glavu razbit :) pa sam ondda digo  te dizalica te  svasta nesto  i na kraju nije joj bilo spasa :D

Offline Ante V8

« Odgovori #311 : 30 Kolovoza, 2012, 22:15:07 »
Da kad nas nekolicina navali na auto iraskupusamo ga nabrzinu.Kad smo rastavljali mantu za djelove,sto su sad neki njeni u kupeu i asconi .Nas petoro smo je rastavili za jedno popodne.K...bi je ja sam rastavio tako brzo.Hebiga imao sam dvojcu prijatelja sto su toliko jaki da u dvoje nose cih masinu.Istina bez agregata i kuplinga i zamajca.
Definicija Demokracije:

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #312 : 30 Kolovoza, 2012, 22:16:51 »
Pa da ..  ti si imo  jos 4 para ruku .. a ja sam i  sestra 10 god.  koja jedva  dodaje alata  nemoze se sanci u garnituri gedora :D

Offline Ante V8

« Odgovori #313 : 30 Kolovoza, 2012, 22:19:11 »
Istina desi se da neki saraf zna zapec pa eto problema.Zato sam se izj... cijelo popodne dok sam sklopio saltung na asconi.Neki  put sve pode glatko ,a neki put nastane oko sitnice sranje.
Definicija Demokracije:

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #314 : 11 Rujna, 2012, 20:38:59 »
Pozdrav Oldschoolashy :) Evo  da i ja malo temu popravim  i ozivim  nista se  neradi posebno  na aschy samo slipa plin  i vozi  :D Pre neki dan samo bili u livnu  isao  kolegi nositi glavu za Ophela  puko mu zubcasti i tako  by the way sve smo na putu  sklopili i dovukli se kuci zivi i zdravi ipravi :)
 danas mi je stigla dugo cekana posliljka  limariskih delova  za  plavu Thicu   evo par slidzhi :)

U sustini sve je spremno za lakiranje tu su i  jos dosta detalja ali sam sve prikupio sto sam zamislio  evo jos nesto iz kolekcije :D
brahnici blink -blink ispolirani i cekaju  montazu :)

Shatici  u medju vremenu  sticajem okolnosti  pored  bozinog  zbavljen jos 1  i  1 od mante  b :)

I retrhovirhorchice sam nabavio :)

Zasad  se ceka pogodan trenutakh da se iskupi kesh i da se zasucu rukavi mada sve su prilike da cu da palim za Njemacku kod buraza malo raditi nesto  pa kad  uzmem ophasan kesh  che da radimo  ali nikad e neznam ...
Evo jedna sa kafice neki dan   chujemo se :)