Čim su se otvorila vrata ove garaže sam bacio oko unutra i vidio jednu zanimljivu stvar. Točnije DVIJE.

Samo što je nisam odmah reagirao pa je ''proš'o voz'', ali evo... Pošto je tema i dalje ''svježa'' da i ja kažem koju ''pametnu''.
To što se Buba chopa ili sjecucka ili šta već... Neka. neka radi gazda što hoće. Njegov auto, njegovi afiniteti - njegov plan i njegova želja. Je li ''šteta auta'' ili nije - niti me interesira, niti me dira. Pa i da tako rezucka Jaguara E typa, doslovce... Tko sam ja da se miješam u ''nemoj šteta ga je...''

što se tiče samih radova... Je, na prvih par slika se vidjelo odmah da se krenulo ''oštro na loptu'' i baš sam htio pitati kako ćeš riješiti neke stvari kad mi je ''zapeo za oko'' jedan simpa detalj. Majstor.

Em što mjeri sa čikom f čobama

em što ima i - ''njihov znakić'' na tuti. CVH.

Taaa naaaaaa...

E sad...
Ova prerada će u
svakom slučaju biti -
USPJEŠNA i biti će svojevrsni
dokaz.
Biti će uspješna jer će dokazati da se:
a) Sve može atestirati, samo se treba znati kako...
b) Ništa ne može atestirati jer - fali ovo, fali ono, treba ono, i na kraju kad sve t obaviš - onaj var bi trebao biti obliji i točkasto zaliven... Mikropukotine i slično.
c) Sve se može atestirati ako imaš ''žnjoru''.
Iskreno - željno očekujem nastavak radova kao i sam rezultat jer... AKO se OVO može ''ma nema frke daj, daj lako ćemo to... Može se...'' atestirati onda će biti poprilično drvlja i kamenja u stilu ''a zašto ja nisam dobio pič...PIIIP!!!...e a lijepo sam pitao isto kao i ti''.
Što se same prerade tiče... Ako vlasnik želi voziti nekog ''twoseatera coupea a la 30-e 40-e godine'' nadam se da zna da samo jedna ''linija'' na autu i samo jedan detalj može cijeli projekt baciti u koš za smeće i što se vizualnog dojma tiče završiti katastrofom koju će netko reći ''Ovo izgleda kao dvije kutije Andola spojene selotejpom i klamaricom.''
Što se tiče ''čopanja'' auta - jedan od ''nepremostivih'' problema su upravo - stakla.
Em što se ''ne mogu rezati'' (točnije:

mogu ali - to košta i treba ih znati rezati)
Em što se ''ne mogu napraviti'' (točnije:

mogu - ali to košta)
Em ako se i naprave ili preurede ''ne mogu proći atest'' jer nemaju ''pečat'' (točnije, i ovo se može

ali... Čitaj ovo gore...)
Tako da... Živo me interesira nastavak ovoga. ovo nije samo ''fik fleksom tu...'' ... ''fik fleksom tamo'' ... ''Ovo spojit' sa ovim, ovo sa ovim...'' jer ako taj auto bude imao 'mutni pleksiglas'' koji će ''bosti oko'' na deset metara udaljenost i ako će stakla imati zvuk kao kad ti profesor tehničkog u petom osnovne kucka po tvojoj kućici za ptice od šperploče...
Taaaaaaaleko je to od - pravog posla.

U svakom slučaju...
Ja čekam k'o zapeta puška.