Autor Tema: Bmw E28 518i by Zein  (Posjeta: 39601 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Žein

Odg: Bmw E28 518i by Zein
« Odgovori #45 : 03 Rujna, 2019, 12:12:40 »
Mislim da se slobodno mogu pohvalit s time da je ovaj auto najpouzdaniji koji sam dosad imao.

Doslovno toci i vozi......malo me jebe homokineticki od kardana,ali i to planiram naruciti do kraja godine.
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline bubuleja

« Odgovori #46 : 03 Rujna, 2019, 12:41:06 »
ja nevidim slike
Adio mare

Offline Bellof

« Odgovori #47 : 03 Rujna, 2019, 13:06:34 »
Mislim da se slobodno mogu pohvalit s time da je ovaj auto najpouzdaniji koji sam dosad imao.

Doslovno toci i vozi......malo me jebe homokineticki od kardana,ali i to planiram naruciti do kraja godine.

Pa ako sam dobro povata, na auto se pazilo i kod prijašnjih vlasnika, a zahvaljujuči neatraktivnim perfomansama nije ga se moglo uništit kako je slučaj kod drugih.

Offline Žein

« Odgovori #48 : 03 Rujna, 2019, 18:10:03 »
Pa ako sam dobro povata, na auto se pazilo i kod prijašnjih vlasnika, a zahvaljujuči neatraktivnim perfomansama nije ga se moglo uništit kako je slučaj kod drugih.

A gle ja otkad ga imam sam natuko samo 16.000km.Nije da ga ne vozim ko da sam ga ukrao,ali se auto definitivno pazi i odrzava,jedini minus je to kaj su mi ga po parkingu zgadali vratima pa ima hrpu onih malih udubina,ali trudim ga se oprat barem jednom tjedno,usisati,nedavno sam i kemijsko radio,trudim se ne pusit u autu..........ono standard
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline Bellof

« Odgovori #49 : 03 Rujna, 2019, 18:38:23 »
A gle ja otkad ga imam sam natuko samo 16.000km.Nije da ga ne vozim ko da sam ga ukrao,ali se auto definitivno pazi i odrzava,jedini minus je to kaj su mi ga po parkingu zgadali vratima pa ima hrpu onih malih udubina,ali trudim ga se oprat barem jednom tjedno,usisati,nedavno sam i kemijsko radio,trudim se ne pusit u autu..........ono standard

Da je to auto od neke povijesne važnosti, poznate osobe, a ujedno da ti kao vlasnik imaš mogućnost adekvatnog skladištenja i čuvanja tog auta ja bi razumia da ga se pazi i čuva ko da je od pamuka, ovako guštaj i jebe ti se za te sitnice jer on je tu da tebi služi a ne da se ti razboliš zbog njega.
Tako me pita za savjet jedan naš kolega nakon kupovine 535 da šta ja mislim, pribacit ga na manuelnu getribu jer je sad automatik i poredit sitne nedostatke ili ga ostavit kakav je, ostavi sve kako je i guštaj u njemu, a nekad kad bude u prodaji vridit će više nego li sa tim tvojim zahvatima.

Offline bubuleja

« Odgovori #50 : 03 Rujna, 2019, 20:35:17 »
Oprat 1 tjedno.. Woow.. Ja reno nisam nikad opra.. 2.5g..wouu.. Pa ono svaka cast
Adio mare

Offline Žein

« Odgovori #51 : 10 Listopada, 2019, 18:05:43 »
Imao u meduvremenu i malu nezgodu

[/url]

[/url]

Kupio novo

[/url]

Inace nije bila mala brzina kad se desilo

[/url]

Offline Adam.

« Odgovori #52 : 10 Listopada, 2019, 19:07:24 »
Identična situacija ako se ne varam prošle godine nekom liku sa kockicom, snimao sve kad se desilo
Dobro je to i prošlo, bitno da nije gore ništa

Ne kaže se bezveze guma glavu čuva

Offline Gogo9

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: trenutno bez oldschool vozila
« Odgovori #53 : 10 Listopada, 2019, 21:41:07 »
Koliko su sada stare te gume,cca 4 godine?
Gogo

Offline jeep frik

« Odgovori #54 : 10 Listopada, 2019, 22:51:17 »
Glava ostala čitava, dobro pa ni felga najebala!

Offline Žein

« Odgovori #55 : 10 Listopada, 2019, 23:26:35 »
Koliko su sada stare te gume,cca 4 godine?

Dot kaze kraj 2015.g

Offline mateozastava

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000.god Carabinieri, Fiat 850 Special 1971.god Roccinante, Yugo Koral 45 1988.god Camila, Fiat 850 Sport Coupe 1968.god Ferrari
« Odgovori #56 : 10 Listopada, 2019, 23:49:52 »
Imaš još u njemu onaj oriđiđi radio? Dobro da je felga ostala čitava i kapice da su na mjestu. Imao sam takve felge od ex E28 diesela. A moj pok. Stari je napravio ove kapice za felge sam izradio ručno. Imam one pinove za centralno ručno izrađene, slikam ti sutra ako oćeš 150kn

Offline el classico

« Odgovori #57 : 11 Listopada, 2019, 00:10:50 »
Ostavi si to za spomen na pokojnog tatu.
Ja tako nešto nikad ne bih proda.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Offline Žein

« Odgovori #58 : 11 Listopada, 2019, 00:12:38 »
Orididi radio je izvaden i stavljen je Kenwood jer kad idem na ovakva putovanja volim napucat USB sa gigom-dve muzike da imam kaj slusat,a i imam opciju punjenja mobitela preko kazica kad ga spojim kabelom(inace korisna opcija kad odes na more negdje di nema struje).

Za kapice hvala,ali ne hvala jer se vec nasutavam s njima po garazi i skupio sam sigurno 20-tak komada.

Offline Žein

« Odgovori #59 : 11 Listopada, 2019, 00:46:59 »
Inace mi se dogodilo hrpu malih sranja sa autom.Ono nista gadno nego sitne gluposti.

Recimo frend je jedan dan otvarao vrata i u ruci mu je ostala nutarnja kvaka suvozackih vrata.To bum ovih dana promjenio.

Zacvikao mi je Visco i to na tak glupi nacin da se dan danas cudim.Naime jednog dana se culo na par sekundi ko da je radilica protukla.Posto se zvuk nije ponovio reko "Ma to je vjerojatno bio homokineticki od kardana" i vozio se ja tako dva tjedna.OK skuzim da se auto malo grije kad idem uzbrdo,ali nikad nije dolazio do crvenog nego ono malo preko pola,ma reko vruce je vani valjda to tak treba bit.Inace po ravnome je auto uvjek bio na sredini.

Jednog dana idem ja promjeniti T komad za spicalice sajbe i kak sam podesavao mlaznice i gledao dal curi tekucina skuzim da se Visco ne okrece.Naime ona usrana plastika usmjerivaca zraka se savinula i podletila pod Visco koji ju je zabio u kiler(nikakve stete hvala bogu).I nakon 20 min druzenja sa brenerom plastiku sam izravnao vratio i sad auto niti ne dolazi do radne temperature osim ak ga stisnes uzbrdo ili stojis u guzvi duze od 10min.

Jedan dan nece kola da kresnu...........otpala stopica s anlasera......stisnuo kljestima i vratio ju nazad......radi.

Dihtung razvoda paljenja je otisao i ulje je slinilo po getribi.Uzeo klingerita iz garaze i napravio dihtung.Ne curi

Ono sitnarije