Kvalitetan vikend. Auto ima novi prednji kraj. Stavljeni perači farova koji su dolazili na Silverline izvedbama. Nisu za sad spojeni na posudu sa tekućinom i iskreno nisam siguran da će ikad biti. Razmisliti ću još. Stavljene su maglenke, spojene, instaliran prekidač, ali ne radi. Probao sam i sa drugim prekidačem, ali izgleda da nije do njega. Multimetar mi ne pokazuje struju ni kod maglenki ni kod prekidača ni na osiguračima (oni su čitavi). S obzirom da tu moje znanje staje, proslijedit ću to kolegi autoelekričaru kad uhvati vremena da otkrije što je problem. Naravno sva mjerenja sam radio dok je auto bio upaljen i sva svjetla upaljena.

Zamijenio sam sve šarafe koji drže branik sa pocinčanim. Također lip na braniku nije imao nekoliko plastičnih kopči pa sam i to zamijenio sa pocinčanim šarafima i maticama.
Nakon toga sam preslagivao malo žice ispod volana i kod središnje konzole jer je bilo malo kupusa još od prijašnjeg vlasnika. to sam fino uredno povezao i osigurao da ne ispada i smeta. Provučena je sva instalacija za pojačalo do prtljažnika. Radio je sada instaliran i pali se na originalni prekidač kojeg sam stavio na prazno mjesto lijevo od volana, ispod prekidača za svjetla. (inače u to prazno mjesto je išao električni otvarač brave prtljažnika - da, i to su imali neki). Sve konekcije sam izveo sa konektorima koji imaju plastičnu zaštitu i ništa nije povezano nafrkanim žicama i izolirkom.
Pojačalo i mali sub su instalirani, ali ne rade kako bi trebali. Moram se sada nagledati youtube tutoriala kako postaviti HU, gain, PFL i sve ostale sitnice. To sada ovako izgleda.

Potrudio sam se odraditi cable management koliko sam mogao. Nosač pojačala su tapecirane letvice koje su učvršćene na plastiku sa dva crna šarafa, a na dnu čičkom tako da je sve moguće maknuti vrlo lako ako je potrebno. Imao sam samo sivkasti tapecirung, pa kad budem negdje naišao na crni, lako ću pretapecirati. Kad sam već bio u prtljažnom predjelu, dodao sam prihvat brave 5tih prava od Silverline-a na koji se spaja sajla kojom se prtljažnik može otvoriti sa vozačevog mjesta i poštelao bravu jer se nije uvijek na prvu hvatala. Sajlu i polugicu još nisam instalirao jer za to moram micati sjedalo, a to ću raditi kad budem stavljao profilirana sjedala iz Silverline. Moraju na kemijsko jer su dosta smazana.
ATS felge koje sam nabavio, na žalost, neće moći na auto. Danas sam ih stigao probati na auto i napred vire van blatobrana 1 cm. Tako da moram tražiti druge. Ako ne nađem nešto šta mi se sviđa, staviti ću Ronal felge sa Silverline-a. Možda je to čak i najbolja opcija s obzirom da moram i gume kupit, a i Silverove felge treba na novo bojati.
Ovakve su felge:

Uspio sam pripremiti i spojler od Silverline-a koji ide na 5ta vrata, ali moram naći dobrog limara koji će ga moći montirati tako da ga ne zaljepi na keder od stakla.