Ha ha ha ..., skinut i otvoren diff...., bogme ima se kaj za videti...

..popadali su šarafeki, a ja se èudio kad sam mjenjao gume kako se lako okreèe lijevi kotaè a desni je na podu...., pa ja vozio Mièevac gotovo bez špere
..popadali svi šarafi od poklopca koji ujedno drži tanjurastu oprugu koja pritišæe lamelice, poklopac se odvojio za nekih 3mm na jednom mjestu te je sve skupa unutra felšalo...

..uz to lijevi kotaè nije imao gotovo nikakav lock, što sam i primjetio u vožnji, a vidi se i na oprugi, koja ima falc di je vozila kolko se potrošila, i lamelicama, koje su poplavele od temperature zbog proklizavanja :doh

... no poklopac je ostao netaknut, kao i zupèanici i kuèište, naime to se unutra sve brusilo i falela je sekunda da se jedan od šarafa zacvika pod tanjurastim zupèanikom i slomi kuèište difa..., fakat imam sreèu, a da ne govorim kako smo ja i Vladx jurili kuæi s Mièevca...
Evo ono kaj je prije bilo puknuto, pa zavareno i drži!!

..sve to skupa i nebi bilo èudno da ja te šarafe nisam namazao sa ljepilom za šarafe i to ovim...

..s time nisam imao neugodnih iskustava, no izgleda da sam trebao koristit crveno lijepilo i nove šarafe....