@bellof:
Ovo sa svim crivima prominit sam ionako mislija...
Znam da je izolir traka na onome kratkog vijeka i to mi je samo privremeno rješenje dok ne kupim novu...
Ovo u Đike i ekipe nije loša ideja, samo triba prikupit love za djelove i za doć do Splita...
Jedva se snalazim po Splitu jer mi je orjentacija jednaka nuli, tako da bi mi mora neko pokazat di je ta firma, jer zvuči zanimljivo i možda jednog dana bude od koristi...
Mašinu za pranje suđa neman, a meni je puno veći gušt to čistit ručno jer se onda osjećam ki da sam napravija nešto, a ne samo sidija, zvirla okolo i čeka da mašina završi...Sve šta radim na autu, makar to bilo minjanje mirisnog borića, žarulje, čišćenje nekih banalnih stvari tipa usisne grane (izvana) nije za mene nikakvo trošenje vrimena, jer vrime neće nikad nestati, a ja ću se zbog tih sitnica priporodit, eto toliko ću bit zadovoljan...Ne volim ja one šeme kad neko ili nešto za mene radi ili nešto tipa ''Plati, pa se rugaj'', iako ću morat i tako rješavat neke stvari zato šta se nemože sve znat...
Ovo za felge imaš pravo...Najlipša felga na svitu i reka sam je metnit...4 godine sam traga za njom i napokon naša...Upoznat sam sa problemima i gubicima i naravno da će se morat sve novo na ovjesu prominit tako da to sve bude ki pisma...Brzina i ubrzanje, zajebem ja to jer mi to nije toliko ni bitno...Skupe gume, pa neću reć da nisu, al zanemarivo s obzirom da aut neće bit za svaki dan...Osim toga, iman još dva seta 15ki za različite setupove (zimski setup, drift setup)...
Hvala ti na kritikama i savjetima...Kad budem dolazija u Split javit ću ti se, pa možemo skupa otić to obavit šta triba i popit piće (na moj račun naravno)... ;)